Şocant: Poveşti incredibile cu oameni care se căsătoresc de zeci de ori

De Diana Zagrean, pe

Firma cu 76 de angajaţi căsătoriţi între ei

O companie argentiniană care se ocupă cu emiterea de carduri de credit are un record neobişnuit: 76 din angajaţii lor şi-au găsit perechea chiar în interiorul firmei.
Recordul pentru cele mai multe cupluri căsătorite care lucrează în acelaşi loc este deţinut de Tarjeta Naranja of Córdoba, Argentina. Oare cum este atmosfera când angajaţii pleacă în teambuilding?
Citeşte şi Inedit: Top 3 tabere de îngrăşare şi alte ciudăţenii

Bărbatul căsătorit cu gemene şi cu verişoara lor

Un mormon din Salt Lake City, Utah trăieşte fericit în căminul conjugal cu toate cele trei soţii ale lui. Două dintre ele sunt surori gemene, iar cea de-a treia este verişoara primelor două.
Poligamia este ilegală în majoritatea statelor americane şi bărbatul a fost excomunicat de comunitatea de mormoni din Utah, dar continuă să susţină că este normal să ai mai multe soţii.
El s-a căsătorit cu una dintre gemene şi verişoara ei în urmă cu 22 de ani, după ce le-a scos la întâlniri romantice simultan.
La 12 ani de la dubla căsătorie, sora geamănă a uneia dintre soţii s-a alăturat şi ea familiei, după ce mariajul ei cu un bărbat care mai avea alte şase soţii a eşuat.
Sursa foto: Shutterstock
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!