Smiley își cântă convingerea că „Va fi bine”

De Unica.ro, pe Ultimul update Sâmbătă, 09 mai 2020, 22:42
Smiley își cântă convingerea că „Va fi bine“ în noua sa piesă, compusă în timpul perioadei de izolare și distanțare socială, despre secretul fericirii și al binelui care este ascuns în fiecare om.

Uneori mi se pare că fericirea este o alegere, pentru că de noi depinde cum vedem lucrurile, cum lăsăm să ne afecteze ceea ce ni se întâmplă și cât de des privim cerul și lăsăm să ajungă la noi mesajul . Nu se poate să apară norii și să nu lase la un moment dat locul soarelui și nici nu există problema care să apară în viața noastra și să nu aducă cu ea cel puțin o rezolvare și o lecție învățată. Este o piesă optimistă care sper să reușească să redea senzația de libertate, de dor de ducă, de soare, de mare, de împreună, de tot ce ne place și ne-a lipsit în ultima perioadă“, mărturisește Smiley despre piesa care a adus oricui a ascultat-o zâmbete și vibe pozitiv de la prima audiție.

După „Ce mai faci, străine?“ și „Cine-i salvează pe eroi“, „Va fi bine“ e a treia piesă lansată de Smiley în ultimele trei luni de zile, primele două fiind încă în topul celor mai difuzate piese la radiourile din România. „Mi-e foarte dor de concerte și de public și cu fiecare piesă lansată, chiar dacă de la distanță, simt că-i am aproape, că facem schimb de sentimente și că ne ajutăm unii pe alții. Chiar dacă am fost privat de atât de multe lucruri în ultima perioadă, am avut și un mare câștig, timp să dedic pasiunii mele de a compune, a fost refugiul meu, terapia perfectă care sper să fie terapie și pentru cei care ascultă. Așa că, urmează acțiune multă pe canalul meu de YouTube și nu numai acolo. Mi se pare foarte important că artiștii să lanseze lucruri frumoase în perioada aceasta, pentru că oamenii au nevoie de muzică, de filme, de seriale, de orice le poate ridica moralul și le poate aduce un plus de bine stării de spirit“, spune Smiley care crede mult în puterea și magia lui „Va fi bine“, spus cu convingere.

Smiley își cântă convingerea că „Va fi bine”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 5)

O producție HaHaHa Production, cu muzica făcută de Smiley împreună cu Lucian Nagy, cu versurile scrise de Smiley, chitara făcută de Marius Pop și basul de Radu Niculescu, „Va fi bine“ vine cu revelația că binele pornește din fiecare și din muncă și încrederea pe care își sprijină dorințele. „De mâine schimbăm lumea, dar de azi încep cu mine“, spune Smiley, care își dorește cât mai multe întâlniri cu oameni dragi care să-i spună cu credința „Va fi bine“.
„Va fi bine“ aduce un plus de bine odată cu videoclipul său optimist și colorat, deși filmat doar cu Smiley în prim plan, în perioada de stare de urgență, cu echipă restrânsă, în apropiere de casa artistului, cu toate regulile de siguranță respectate: „A fost atipică toată filmarea, la fel ca viața noastră din ultimul timp. Mi-am dorit mult să fie un clip conectat la natură, pentru că în lunile în care am stat acasă, indiferent ce stare de spirit am avut, natura mi-a oferit raza de speranță. Când ieșeam în curte și vedeam că natura e vie și că viața ei merge mai departe, îmi reapărea convingerea că la fel se va întâmpla și cu noi și că, după perioada grea, totul va fi bine“, susține cu optimismul caracteristic Smiley.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!