Și-a găsit fiica lângă un bărbat aproape gol. Reacția lui îl face cel mai bun tată

De Adina Radu pe

Acest tânăr nu avea familie, nu avea educație, nu avea un loc de muncă, dar o adora pe fiica mea și fiica mea ținea la el. Cine eram eu să stau în calea lor?

După vreo 8 luni, fiul meu cel mare aflase că acest tânăr trăia pe stradă de la vârsta de 15 ani după ce tatăl abuziv o omorâse pe mama lui, o drogată. Supraviețuia de 3-4 ani pe stradă, dormind în parcuri, în centrele pentru oamenii străzii, în hotelurile de la marginea orașului și muncea pe unde apuca. Fiica mea îl întâlnise pe când se plimba cu bicicleta, în preajma unui șantier unde muncea ca zilier, aduna moloz. Ce a urmat? Știți povestea. Hormonii adolescentini.

Acest băiat de 18-19 ani era politicos, optimist, ajuta și când nu i se cerea și mai ales îmi făcea copilul fericit. Un băiat care nu a avut șansa să-și trăiască cu adevărat copilăria, un băiat crescut de stradă.

De când își găsise de lucru venea mai rar pe la noi. Soția mea îl trata ca pe copilul ei, iar copiii mei ca pe un prieten. Le-am împărtășit ce am aflat despre el, despre viața pe care a dus-o pe stradă. Am plâns ca niște copii. M-am supărat pe fiica mea cea mare pentru că nu ne-a spus despre situația lui și pentru că îl gonea în fiecare seară. Cine știe pe unde dormea?

Într-un final, i-am dat o cheie de la casă, l-am rugat să doarmă în fiecare noapte acasă și l-am ajutat să-și cumpere mobilă pentru camera pe care i-o oferisem.

Asta se întâmpla în anul 2000. 16 ani mai târziu, acest tânăr și-a continuat studiile, a luat-o în căsătorie pe fiica mea și mi-au dăruit 3 nepoți frumoși dintre care 2 gemeni.

Sursa foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2