Și-a găsit fiica lângă un bărbat aproape gol. Reacția lui îl face cel mai bun tată

De Adina Radu pe

Într-o dimineață am coborât să fac micul dejun pentru familia mea. Pe canapeaua din hol dormea fata mea cea mare alaturi de un tânăr. Părea un somn adânc, ca după o noapte grea. I-am lăsat să doarmă, în timp ce am pregătit micul dejun în liniște, în bucătăria deschisă aflată la 3 metri de hol.

Rând pe rând, au coborât la masă ceilalți membrii ai familiei: soția mea, fiul cel mare și fiica cea mică. Le-am spus să păstreze liniștea, căci pe hol sunt oameni ce dorm.

Ne-am așezat la masă și am strigat cât am putut de tare “Tinere!”. În acel moment, am văzut cea mai rapidă reacție de la orizontală la verticală pe care am văzut-o vreodată. Am continuat să țip “Micul dejun e gata!”. Am tras un scaun lângă mine și am zis “Stai aici!”

Cred ca au fost cei mai lungi 3 metri pe care i-a parcurs acest tânăr după ce s-a îmbrăcat încercând să-și ascundă părțile intime cât mai repede. S-a așezat pe scaunul indicat de mine, fiul meu l-a bătut pe umăr înțelegător. Aerul mirosea a frică.

M-am apropiat de el și i-am zis “Prietene, trebuie să te întreb ceva. Răspunsul tău e foarte important…pentru tine”. Deja simțeam cum începe să transpire lângă mine. Am continuat “Îți plac pisicile?”

Era un tip plăcut. Needucat, dar inteligent. Mi s-a părut un pic cam ciudat la început, dar fata mea m-a asigurat că este un tânăr atent și calm pe care l-a cunoscut acum o lună de zile. Venea în fiecare zi să o vadă, niciodată nu rămânea peste noapte. O ducea cu bicicleta la școală și o aducea de la școală în fiecare zi. Avea grijă de ea când era bolnavă și insista ca ea să își facă temele. Când avea crizele adolescentine, el era răbdător ca un înger.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2