Șeful nu a lăsat-o să meargă la baie. Ce a urmat e de tot râsul

De Adina Radu, pe Ultimul update Luni, 08 mai 2017, 17:50
O femeie a povestit pe internet cum a ajuns să-i dea câteva lecții de anatomie chiar șefului ei.

“Când eram în facultate, într-o vacanță am plecat pentru o lună să lucrez în SUA. Era o mare oportunitate pentru mine, așa că am plecat fără să mă gândesc prea mult.

Șeful meu era un bărbat de vârstă mijlocie, drăguț la prima vedere, dar avea câteva păreri preconcepute. Nu considera femeile prea inteligente și credea că rolul lor e acasă, la cratiță.

Cam la două săptămâni după ce am început să lucrez, eram într-o ședință cu șeful meu când am simțit că vine momentul acela pe care îl simte o femeie o dată pe lună: era momentul menstruației. Eram destul de stresată și luată în surprindere. I-am cerut voie șefului meu să merg la toaletă.

Din fericire, în SUA câteva dintre toaletele din firmele americane au în interior automate pentru tampoane și absorbante, așa că voiam să profit de această șansă. Șeful meu m-a întrebat de ce vreau la toaletă, așa că nu m-am ferit și i-am spus:

Și așa a început tirada. A început să-mi spună cât de leneșe sunt femeile, cum irosesc ele timpul, cât sunt de neglijente și murdare. A încheiat spunând că nu îmi va da voie la toaletă. Că trebuie să-mi continui munca. Era extrem de categoric.

– Dacă nu merg acum la toaletă, o să-mi pătez hainele și probabil și scaunul pe care stau – i-am spus enervată. Am nevoie de un produs de igienă pentru femei. De aceea trebuie să merg la toaletă!

S-a făcut galben la față. S-a aplecat spre mine și mi-a spus:

– Cum adică? Dacă nu te duci o să sângerezi în continuare? Credeam că femeile pot să-și oprească menstruația atunci când vor.

M-am gândit că omul acesta glumește, face mișto, cum se spune pe românește.

Mi-am dat seama că nu e o glumă. El chiar credea că femeile își pot opri menstruația atunci când vor, că femeile își aleg câteva zile pe lună pentru a sta mai mult la baie și că absorbantele și tampoanele sunt un fel de jucării sexuale.

Așa am ajuns să îmi petrec câteva ore, la 20 de ani, într-o sală de ședință din SUA să-i explic unui bărbat de vârstă mijlocie căsătorit cum funcționează corpul unei femei.”

Sursa foto 123rf

Citește și O femeie și-a descoperit fostul iubit care trăia în podul propriei case

Citește și O femeie i-a trimis un mesaj amantului. Nu se aștepta la răspunsul pe care l-a primit

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!