Scrisorile intime ale Prințesei Diana în care vorbește despre fiii săi

De Mihaela Dobre pe
O colecție de scrisori intime ale Prințesei Diana în care vorbea cu candoare despre cei doi fii ai săi, William și Harry, au fost vândute la licitație recent. Cele șase scrisori, vândute la casa de licitații Cheffins, din Cambridge, i-au fost scrise lui Cyril Dickman, care a fost steward șef al Palatului Buckingham timp de peste 50 de ani.

Citește și – Prințul Harry, mărturie emoționantă despre impactul morții Prințesei Diana asupra lui

Într-o epistolă scrisă la cinci zile de la nașterea Prințului Harry, Lady Di scria că William își adoră frățiorul mai mic și că îl copleșește pe Harry cu multe îmbrățișări și sărutări.

scrisoare-printesa-diana

„William îl adoră pe fratele lui mai mic și își petrece tot timpul copleșindu-l cu o cantitate nesfârșită de îmbrățișări și sărutări, lăsând cu greu părinții să se apropie. Atmosfera de după nașterea acestui băiețel ne-a copleșit în totalitate și abia pot respira, după numeroasele flori care sosesc aici și împânzesc încăperile”, scria Prințesa Diana la data de 20 septembrie 1984.

Într-o altă scrisoare, trimisă pe 17 octombrie 1992, fosta soție a Prințului Charles îi spunea prietenului său că amândoi copii sunt bine și că le place mult la internat. Doar că Harry dă mai mereu de bucluc.

„Sunt bine și le place mult la internat, deși Harry are mereu probleme!”, scria Lady Di.

Diana vorbește și despre faptul că iăa murit tatăl și că îi este dor de el. Printesa își ia rămas bun într-o altă scrisoare, când Cyril Dickman a iesit la pensie, după cinci decenii de activitate la palat.

Cele șase scrisori ale Prințesei Diana, încărcate cu informații personale, au fost vândute cu 15.000 de lire, cu mult peste prețul de pornire.

Citește și – Mesajul lăsat de prințesa Diana fiului ei, prințul William

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro