Patru concerte de neratat în această săptămână

De Nicoleta Galeteanu pe

Fără a ne bucura încă de festivaluri mai lungi de trei zile, săpătămâna care tocmai a început este un festival muzical în toată regula. Sting, Scorpions şi DnB Summer Fest 2011…
  …sunt cele mai importante concerte ale săptămânii care vor transforma Capitala într-un bastion muzical de proporţii.

Iată patru evenimente muzicale ce nu trebuie ratate în această săptămână.

Concert Sting

Pentru a treia oară la Bucureşti (1996 şi 2009), Sting recidivează pe scena din România oferind publicului fidel un spectacol cu totul impresionant.

Fostul cântăreţ al grupului The Police anunţă pentru astăzi un concert de zile mari, în care va cânta acompaniat de trupa sa şi de o numeroasă orchestră simfonică, cele mai cunoscute hituri din carieră.

„Englishman in New York”, „Fields Of Gold”, „Desert Rose” sau melodiile anilor ’80 cântate de faimoasa trupă britanică, „Every Little Thing She Does Is Magic”, „Roxanne”, „Next To You”, sunt doar câteva dintre piesele memorabile pe care le-am fredonat cu toţii în adolescenţă.

Unde: Piaţa Constituţiei
Când: 6 iunie, ora 17.00

Scorpions, concert de adio

După nu mai puţin de şase concerte memorabile susţinute în România, Scopions se pregăteşte de concertul de adio, programat să aibă loc pe 9 iunie la Bucureşti.

Retragerea glorioasă a celei mai iubite trupe germane de heavy metal din toate timpurile anunţă un concert istoric la Bucureşti, când se va auzi live pentru ultima dată celebrele ei balade, ca „No One Like You”, „Send Me an Angel”, „Still Loving You”, „Wind of Change” sau imnul său nemuritor, „Rock You Like a Hurricane”.

Unde: Zone Arena
Când: 9 iunie

DnB Summer Fest 2011

Aflat la cea de-a doua ediţie, festivalul DnB Summer Fest îi are ca invitaţi pe cei mai cunoscuţi producători de muzică electronică, Drumsound & Bassline Smith, aflaţi în topurile momentului cu piesa „Freak”, şi pe spectaculoşii producători de dubstep Bare Noize, autori ai unor cunoscute remixuri ale ultimilor ani.

Afişul festivalului include şi alte nume la fel de cunoscute amatorilor de gen, precum Dj Snow & Mc Agent, Mighty Boogie şi Weapons Grade.

Unde: Arenele Romane
Când: 10 iunie, 20.00

Concert aniversar Tapinarii

Pentru iubitorii versurilor autohtone, avem o invitaţie specială oferită de una dintre cele mai îndrăgite trupe de folk alternativ de la noi.

Vineri seară, Tapinarii, adică Adrian Tănase şi Cosmin Covei, te aşteaptă în clubul Green Hours, la un concert aniversar, venerabila trupă activând de fix 10 ani pe scenele din Bucureşti.

Unde: Green Hours
Cand: 10 iunie, 21.00

Foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat