S-a îmbrăcat cu hainele iubitei lui și a postat fotografiile pe Facebook. Motivul este incredibil!

De Amelia Matei, pe Ultimul update Joi, 10 februarie 2022, 11:28
Mesajul unui bărbat care a îmbrăcat hainele iubitei sale, și-a făcut fotografii în ținutele ei și a postat imaginile pe Facebook a devenit viral pe Internet.

Benjamin Ashton Cooper, din Pennsylvania, a postat pe contul lui de socializare un mesaj puternic, în care critică diferențele dintre mărimile hainelor purtate de femei și cele destinate bărbaților. Omul a avut această revelație în timp ce își ajuta iubita să își pună în ordine hainele în șifonier.  Acesta a observat că majoritatea articolelor de îmbrăcăminte ale acesteia aveau eticheta XL.

Citește și: Slăbește 1,5 kilograme peste noapte cu această dietă

I s-au părut destul de mici și a decis să îmbrace câteva dintre ele, pentru a vedea dacă îi vin. Surpriză! Deși poartă mărimea M sau L, în funcție de magazinul de unde face cumpărături, Benjamin a observat, atunci când le-a probat, că erau bune de el.

Bărbatul a avut astfel ideea de a posta câteva fotografii pe Facebook, pentru a atrage atenția asupra presiunii la care sunt supuse femeile, din cauza așa-ziselor standarde de frumusețe în jurul cărora se învârte totul.

Citește și: Dieta Thaliei pentru o talie de viespe

Îmi ajut pe prietena să facă ordine în șifonier și am remarcat că majoritatea hainelor pe care le avea sunt etichetate cu mărimea XL. Nu mi s-a părut corect. Și iată de ce:

Sunt bune de mine. Și nu spun asta cu ironie sau ca să mă prostesc.

Mă scoate din sărite chestia asta.

Nu port mărimea XL, ca bărbat, și, deci, despre o femeie ale cărei haine sunt bune de mine nu se poate spune că poartă XL”, a scris Benjamin pe contul lui de socializare, în dreptul imaginilor în care apare îmbrăcat în hainele iubitei sale.

Benjamin și-a exprimat indignarea în legătură cu faptul că femeile cu forme, sunt jignite pe stradă sau ironizate, fiind considerate ”grase”. Tânărul consideră că bărbații care cred că sexismul este un concept promovat doar de femeile cu gândire liberală sunt ipocriți și a vrut să atragă atenția asupra regulilor care conduc industria modei și care dictează modul în care ar trebui să arate o femeie.

Foto: Facebook, 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!