Top cele mai bântuite obiecte din lume. Ai curaj să încerci ceva paranormal?

De Diana Zagrean pe

Statuia antică ucigaşă de la Lemb

O statuetă numită „Zeiţa Morţii”, care datează din anul 3.500 î.Hr. se pare că poartă un blestem de când a fost descoperită în localitatea cipriotă Lemb.
Toţi cei care au deţinut-o de-a lungul timpului au avut parte de morţi suspecte şi chiar şi familiile lor au avut probleme greu de explicat.
Rudele ultimilor proprietari au fost atât de speriate de statueta fertilităţii, încât au donat-o Muzeului Regal din Edinburgh.
Din păcate, curatorul expoziţiei de la muzeu a murit la scurt timp de la donaţie, în condiţii suspecte şi la fel şi toţi cei care au atins statueta. De atunci, ea stă sub un clopot de sticlă şi nimeni nu a mai atins-o.

Tabloul blestemat pictat cu sânge

Un tablou bizar, numit „The Anguished Man” (bărbatul chinuit) a stat ani de zile în podul bunicii actualului proprietar. Acesta nu credea în fenomene paranormale, deşi bunica l-a avertizat că tabloul este bântuit.
El a decis să-l scoată şi să-l expună în casă, în ciuda avertizărilor bunicii, care susţinea că tabloul a fost pictat cu sângele pictorului, care apoi s-a sinucis şi că se aud zgomote ciudate în preajma lui.
Bărbatul s-a încăpăţânat să ignore avertizările şi efectele au început să apară.
Familia lui Robinson a experimentat tot felul de fenomene inexplicabile, se auzeau zgomote, simţeau atingeri ciudate, iar fiul bărbatului a căzut pe scări şi era să moară.
Robinson a montat o cameră care a surprins „taboul şi spiritul lui în acţiune”.

Sursa foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2