Retrospectiva Black Friday: De Black Friday 2018, românii și-au îndreptat atenția către brandurile cunoscute

De Unica.ro, pe

Black Friday nu i-a lăsat pe români indiferenți, deoarece numeroasele magazine online și magazine fizice și-au expus ofertele care mai de care mai atrăgătoare și mai opulente.

Conform statisticilor, brandurile cunoscute au fost în topul preferințelor românilor anul acesta. Marii comercianți din diverse nișe atestă acest aspect. La finalul acestei campanii am discutat cu un magazin reprezentativ pentru produsele de îngrijire orală, respectiv Oralshop.ro, dar și cu reprezentanții platformelor specializate în recenzii de produse.

Care sunt ceasurile care au atras atenția românilor de Black Friday 2018?

Când vine vorba de ceasuri, atât bărbații cat si femeile tind să le achiziționeze pe cele care sparg barierele modei și aduc un plus ținutei ca un accesoriu de bază. Infoceas.ro a hotărât să vină în ajutorul oamenilor cu gusturi rafinate și a adunat într-un portofoliu bine structurat ceasurile care poartă blazonul marilor firme, detașându-se pe această piață prin calitate și design modern.

Diverse modele ale unor ceasuri de la branduri celebre au defilat cu prețuri irezistibile, dar unul dintre brandurile care s-a diferențiat cu desăvârșire a fost faimosul Fossil. Fossil  este brandul care are grijă să fie mereu în pas cu moda, astfel că Infoceas.ro a adunat trei modele de ceasuri barbatesti Fossil care sunt adevărate bestseller-uri, desăvârșind eleganța clasică echilibrată armonios cu glamour-ul contemporan.

Retrospectiva Black Friday: De Black Friday 2018, românii și-au îndreptat atenția către brandurile cunoscute

Bărbații s-au îndreptat către un clasic de un albastru maritim copleșitor care se diferețiază prin calitatea înaltă a finisajelor. Fossil FS4835 a atras atenția iubitorilor de eleganță masculină și impunătoare nu doar prin culoare cât și prin aspectul robust și opulent al cadranului.

Alte ceasuri de la branduri celebre care au atins un prag înalt al achiziționării au fost cele de la vestitul Tommy Hilfiger. În reducerile aduse, brandul Tommy Hilfiger a avut grijă să acopere o paletă cât mai mare de gusturi și stiluri care să transceadă barierele modei, prin diverse brățări din piele naturală sau oțel inoxidabil și cadrane cu trăsături fine.

Și brandul Timex a ridicat ștafeta anul acesta de Black Friday 2018 prin prețuri rezonante. Astfel, faimosul brand, cunoscut pe întreg mapamondul ca producător de orologii cu precizie și calitate înaltă, a răsunat prin reduceri uimitoare. Fiind fidel unui stil clasic echilibrat cu detalii moderne, Timex le-a oferit românilor o gamă largă de ceasuri reduse, atât pentru femei cât și pentru bărbați.

Care sunt parfumurile la care au râvnit românii tot anul și pe care le-au putut achiziționa de Black Friday 2018?

Parfumurile s-au vândut ca pâinea caldă anul acesta de Black Friday.

Datorită acestui eveniment atât de rezonant pe plaiurile noastre, Infoparfum.ro nu a pierdut ocazia să aducă cât mai aproape de cititori parfumuri originale accesibile la preț.

Infoparfum a țintit în portofoliul său parfumuri de firmă care poartă semnături ale celor mai faimoși parfumieri ai mapamondului. După cum observă cunoscătorii în mirosuri fine de pe Infoparfum.ro, cele mai ravnite parfumuri de dama au fost cele care au avut o esență orientală, dulce, cu miros de praline, vanilie, oud și condimente.

De vizorul vigilent al reducerilor nu a scăpat Lancome La Vie Est Belle, un parfum iconic, menit să sublinieze cât mai mult rafinamentul și gingășia femeilor. Acest parfum a fost un bestseller atunci când a apărut, iar pe parcursul anilor a reușit să își mențină un preț de multe ori inaccesibil pentru femei. Brandul Lancome a hotărât să fie mai aproape de femei și să le ofere posibilitatea să achiziționeze parfumul mult dorit la un preț de neratat. Infoparfum.ro a fost foarte atent la reducerile oferite de casa Lancome și a adus în prim-plan 5 parfumuri originale ale brandului celebru cu reduceri semnificative.

Pe domni, Infoparfum.ro i-a bucurat cu parfumuri de firmă reduse de Black Friday 2018 de la case precum Gucci sau Giorgio Armani. După cum observă și statisticile lor, parfumurile cu miros puternic, masculine și oriental au fost cele mai căutate de către publicul masculin. Un parfum pentru bărbați care s-a diferențiat printr-o reducere spectaculoasă a fost Gucci Gulity For Men, un parfum sălbatic și enigmatic, menit să pună bărbatul într-o lumină puternică și masculină.

După cum se poate observa, de Black Friday 2018 românii și-au îndreptat atenția cu preponderență asupra brandurilor de renume care să îi definească.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!