Replica lui Emmanuel Macron pentru cei care îl critică cu privire la vârsta soției sale

De Mihaela Dobre pe
Emmanuel Macron, președintele proaspăt ales al Franței, spune că „homofobia” și „misoginismul” sunt de vină pentru ipotezele care circulă în spațiul public, potrivit cărora nu s-ar fi căsătorit din dragoste cu soția lui, cu 24 de ani mai în vârstă decât el.

Încă din timpul campaniei electorale, mai multe publicații l-au acuzat pe Macron că ar trăi „o viață paralelă” și că ar avea o relație amoroasă cu Mathiu Gallet, directorul de la Radio France.

Într-un interviu acordat unei publicații francize, președintele ales al Franței că dacă soția lui era mai tânără ca el, lumea nu ar fi pus la îndoială veridicitatea acestei relații. Macron crede că astfel de acuzații au legătură mai degrabă cu acea parte a societății care este „homofobă” și „misogină”.

„Dacă aș fi fost cu 20 de ani mai în vârstă decât soția mea, nimeni nu s-ar fi gândit o secundă că nu aș fi un partener intim bun. Așa, pentru că ea este mai în vârstă, mulți spun că această relație nu poate fi posibilă, în adevăratul sens al cuvântului”, a declarat Emmanuel Macron pentru „Le Parisienne”.

Președintele, ales cu 66,1% din voturile cetățenilor francezi, susține că acuzația că este homosexual reprezintă o homofobie agresivă, de parcă ar fi o „boală ascunsă”.

„Acești oameni și-au pierdut simțul realității. Este o mare problemă în legătură cu modul în care este văzută femeia în societate”, a adăugat noul președinte francez.

Noua Primă Doamnă a Franței, Brigitte Trogneux, care are 64 de ani, a fost profesoara de teatru a lui Emmanuel Macron, în vârstă de 39 de ani.

Citește și – Cum au reacționat părinții lui Emmanuel Macron când au aflat că fiul lor adolescent are o relație cu profesoara

Citește și – 6 lucruri pe care ar trebui să le știi despre Emmanuel Macron, cel mai tânăr președinte al Franței

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro