Ce vedem în weekend la TV

De TVmania pe

Un weekend liniştit, cu multe filme noi şi vechi, premiate la Oscar şi la Globuri, o pleiadă de pelicule remarcabile. Duminică avem, pe lângă alegerea noastră, „Grease”…
pe Acasă, iar sâmbătă seară dăm startul tradiţiei lunii decembrie: „Singur acasă”.

Cireaşa de pe tort, Prima, 19.30

Marius Florea Vizante pregăteşte antreuri româneşti, ciorbă de potroace, pui în bere cu stafide – pentru doamne şi antricot de vită la grătar special pentru Florian Bichir. La desert, Marius a optat pentru griş cu lapte, preferatul lui în copilărie. În timpul cinei, Vizante la spune musafirilor fabula prezentată la admiterea la facultate.

Temple Grandin, HBO, 21.00

Regizorul Mick Jackson şi scenariştii Christopher Monger şi William Merritt Johnson vă invită să urmăriţi povestea lui Temple Grandin (Claire Danes), o femeie care a refuzat să accepte limitele pe care i le-a impus diagnosticul de autism. În ciuda tuturor pronosticurilor, ea devine o femeie perfect funcţională şi un inventator de renume în industria bovinelor. Filmul este ecranizarea jurnalelor ţinute de Temple Grandin şi vă prezintă copilăria sa neobişnuită şi maturizarea sa turbulentă. Din 15 nominalizări, filmul a primit şapte premii Emmy, inclusiv pentru actriţă în rol principal.

Saga Amurg: Luna nouă, HBO, 20.00


În cel de-al doilea film al celebrei serii Twilight, Bella Swan (Kristen Stewart) se adânceşte în secretele lumii supranaturale numai pentru a se regăsi într-un pericol cu mult mai mare decât înainte. După petrecerea de majorat a Bellei, Edward (Robert Pattinson) şi familia sa părăsesc oraşul, în dorinţa de a o proteja pe Bella de pericolele iminente ale lumii lor.

Dorinţa arzătoare de a fi cu el o face să se expună unor pericole din ce în ce mai mari. Inima ei pare să se deschidă relaţiei cu Jacob (Taylor Lauthner), prietenul ei din copilărie şi membru al misteriosului clan Quileute.

Dincolo de graniţele timpului şi ale lumii pe care o cunoaştem, Bella şi Edward sunt capabili să îşi sacrifice viaţa pentru a-şi salva povestea de iubire în faţa nemiloasei familii Volturi, cea care face legea printre vampiri şi care nu se dă în lături de la nimic pentru a menţine secretă existenţa vampirilor. Film premiat de patru ori Teen Choice Award şi la MTV Movie Award.

Mai multe recomandări şi un program TV complet găsiţi pe site-ul TVmania

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Ce i-a spus Anamaria Prodan lui Dan Alexa chiar înainte să-l lovească

Ce i-a spus Anamaria Prodan lui Dan Alexa chiar înainte să-l lovească