Ce filme noi vezi în acest weekend

De Nicoleta Galeteanu, pe

Cei care au inclus un film la sfârşit de săptămână, în mod obligatoriu nu trebuie să rateze premierele din cinematografe.
În plus, festivalurile de film din oraş sunt departe de a-şi fi isprăvit cele mai reuşite filme festivaliere.

Iată ce recomandări îţi facem noi.
 

Fata care s-a jucat cu focul

În cea de-a doua parte a trilogiei Millenium, Stieg Larsson semnează un nou thriller înnebunitor şi pasionant, iar regizorul Daniel Alfredson turnează un film mult mai mult mai tensionat şi mai bun decât prima parte, „Bărbaţi care urăsc femeile”. Cel puţin aşa se aude despre „Flickan som lekte med elden/ Fata care s-a jucat cu focul”.

Lisbeth Salander (Noomi Rapace), acuzată de trei crime, este implicată într-o serie de intrigi ce au legătură cu trecutul ei dubios. Mikael Blomkvist va face tot ce-i stă în putinţă pentru a-i dovedi nevinovăţia.

Contesa însângerată

Povestea legendară a contesei Báthory propune în distribuţie o actriţă româncă. Regizat de Julie Delpy (contesa Báthory în propriul său film), o putem vedea şi pe Anamaria Marinca, într-o postură de excepţie, intrepretând rolul vrăjitoarei Anna Darvulia.

Filmul este o dramă de epocă despre familia princiară de origine germană şi unul dintre cele mai controversate personaje istorice, despre care se spune că se îmbăia în sângele virginelor, pentru a rămâne tânără şi frumoasă.

Eat, pray, love

Mult aşteptatul „Eat, pray, love” rulează în acest weekend în premieră. În regia lui Ryan Murphy, adaptarea cărţii scriitoarei Elizabeth Gilbert s-a bucurat şi de aprecieri, dar şi de critici negative.

Totuşi, cei care nu au lecturat bestseller-ul, pot admira în plus interpretarea frumoasă a Juliei Roberts şi spectacolul cinematografic superb. Citeşte cronica şi vezi trailerul filmului aici.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!