Ce filme noi vezi în acest weekend

De Nicoleta Galeteanu pe

Eu şi Edit

De la Anim’est, am selectat cu greu un singur film, pentru că Festivalul continuă să ruleze de câteva zile cu o mulţime de filme admirabile.

Astăzi rulează „Iluzionistul” (Sylvain Chomet) realizat după ultimul scenariu al cunoscutului cineast francez Jacques Tati, dar, presupunând că l-ai văzut deja în prima zi la Anim’est, îţi recomandăm o altă animaţie captivantă, „Eu şi Edit”, continuarea volumului de benzi desenate Technotise. Semnat de Aleksa Gajic, povestea are loc în Belgrad, anul 2074.

Edit este studentă la psihologie, dar pentru că ratează în mod constant un examen, apelează la un dealer care îi implantează un cip ce o va ajuta să reţină tot ce vede.

Micuţa Slovenă

Festivalul de Film Est European vine cu alte poveşti emoţionante de la alte mari festivaluri de film.

Până pe 17 octombrie, la Noul Cinematograf al Regizorului Român ai prilejul să vezi în premieră unele dintre cele mai noi şi mai reuşite documentare şi pelicule ale anului.

Duminică, de la 15.00, „Micuţa Slovenă” (regia Damjan Kozole) riscă să se auto-deconspire în faţa tatălui ei blajiin şi a prietenilor, care nu ştiu că că prostituţia este sursa ei secretă de venit.

„Slovenka” devine curând celebră în tabloide, ceea ce face foarte dificil pentru Alexandra să le ascundă adevărul prietenilor ei şi să-l mintă în continuare pe blajinul şi sincerul ei tată. Dar nu are de ales: să spună adevărul ar însemna să piardă totul.

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2