Cât costă să mergi la concertele lunii august

De Nicoleta Galeteanu pe

Aglomeraţia de concerte din Capitală s-a cam fluidizat după Ciuc Summer Fest şi Sonisphere, dar melomanii nu vor avea timp de respiro nici în luna august, când festivalurile verii aduc…
 … cele mai „grele” trupe de rock şi artişti de prim rang, pe scenele din ţară.

Iron Maiden, The Sisters of Mercy, Haggard, Gorillaz şi The Rasmus sunt doar o mică parte dintre concertele care vor încinge atmosfera în Vama Veche, Bistriţa, Cluj Napoca sau Sibiu.

Află care sunt ofertele turismului muzical şi cât trebuie să plăteşti pentru a lua parte la cele mai tari concerte ale lunii august.

Haggard la Tabăra Medievală din Bistriţa

După Sighişoara, Bistriţa sărbătoreşte cel mai frumos Festival Medieval în luna august, care propune, timp de trei zile, între 13 – 15 august, spectacole medievale, demonstraţii cavalereşti şi concerte de excepţie.

Anul acesta, în tabăra din Heidenfeld ai ocazia să asculţi live una dintre cele mai cunoscute trupe de rock-medieval din Europa, Haggard fiind deja cunoscută publicului în urma numeroasele concerte susţinute aici.

Concertul are loc pe 14 august, iar organizatorii vând biletele la promoţie. Pentru un bilet plăteşti 60 de lei, dar dacă iei 3 bilete, primeşti unul gratuit, cu numai 45 de lei.
Şi ofertele de cazare se pliază pe buzunar, astfel, pentru o noapte de cazare aici plăteşti între 60 şi 90 de lei la pensiune sau 50 de lei la motel.  

Concert Iron Maiden în Cluj

Fanii heavy metal nu trebuie să rateze concertul extraordinar al celor de la Iron Maiden, mai ales că rockerii vin pentru a treia oară în România.

Concertul este programat pe 15 august, în parcarea mall-ului Polus Center, iar dacă nu vrei să rămâi fără bilet nu ar strica să te grăbeşti.

Preţul este de 100 de lei şi îl poţi cumpăra de pe site-ul servuscluj.ro, iar la pensiunile din oraş poţi înnopta cu 70 sau 100 de lei, în funcţie de serviciile oferite.  

Vezi ce alte concerte de exceţie sunt în luna august în ţară. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2