Primele premiere din 2011 în cinematografe

De Nicoleta Galeteanu pe

Primul weekend din 2011, şi cel mai îndelung aşteptat dintre toate, nu vine cu mâna goală, ci aduce în cinematografele româneşti unele dintre cele mai aşteptate filme ale începutului de an.
„The tourist”, cu Angelina Jolie şi Johnny Deep, „Povestea încâlcită” a celor de la Walt Disney Pictures, precum şi cel mai nou proiect al lui Ben Affleck, „The Town”, sunt trei dintre filmele care te invită să ocupi un loc în sala de cinema.

Tangled / O poveste încâlcită

În regia lui Nathan Greno şi Byron Howard, „Tangled” este o poveste captivantă despre un bandit şi o tânără frumoasă captivă într-un castel.

Urmărit de oamenii regelui, Flynn Rider se ascunde într-un turn misterios, unde este luat ostatic de Rapunzel, o tânără captivă. Rapunzel, care caută biletul de ieşire din turnul unde a fost ferecată timp de mulţi ani, face o înţelegere cu frumosul hoţ şi duo-ul atipic pune la cale un plan de evadare, alături de un cal super-poliţist, Maximus, un cameleon super-protector, Pascal, şi o gaşcă de tâlhari aspri.

The Tourist/ Turistul

Evaluat cu nota 6 pe Imdb, filmul pare să fi dezamăgit cinefilii, în ciuda distribuţiei cu care se laudă.

Aflat în timpul unei călătorii neprevăzute în Europa, Frank (Depp) o întâlneşte pe Elise (Angelina Jolie), o femeie extrem de fermecătoare care-i iese în cale intenţionat. Pe fundalul romantic al Parisului şi Veneţiei, dar şi într-o cavalcadă de intrigi şi pericole, cei doi se trezesc implicaţi într-o poveste de dragoste.Află pe pagina următoare ce alte premiere rulează la cinema. 

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

O tânără de 18 ani, elevă la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din București, a murit de meningită

O tânără de 18 ani, elevă la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din București, a murit de meningită