Poze inedite: Călătorie Spre Centrul Pământului cu DEB Sound

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 25 iunie 2021, 10:54

Călătorie Spre Centrul Pământului (CSCP) este un concurs de mountain bike cross country care s-a desfăşurat pe 24 februarie a.c. în salina Slănic din jud. Prahova.
Specificul evenimentului, unic în peisajul sportiv de gen din întrega lume, a provocat compania de consultanţă tehnică, DEB Sound, să se alăture iniţiatorilot ineditului concept, firma Trans Alpin Bike si Societatea Naţionala a Sării.
salina Slănic
Echipa DEB Sound, alcătuită din cei mai pasionaţi profesionişti în domeniile audio, video, scenotehnică şi lumini, sprijină de aproape zece ani implementarea diverselor proiecte de anvergură, prin oferirea de servicii complete tehnice şi asistenţă permanentă. DEB Sound a susţinut realizarea excentricului concurs CSCP prin luminarea arhitecturală a unei porţiuni semnificative din salină (aprox. 3000 mp) şi prin oferirea unui sunet de calitate in zona de start/sosire.
salina Slănic
Toţi cei prezenţi în ziua concursului, public şi participanţi, s-au bucurat de un spectacol impresionant, unde pasiunea pentru mountain bike şi efectele vizuale şi de sunet au contribuit la reuşita evenimentului şi au lansat un nou standard pentru astfel de competiţii sportive.
salina Slănic

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!