Povestea tinerei care învață la facultate alături de bunicul ei

De Amelia Matei, pe Ultimul update Joi, 10 martie 2022, 13:25
Melanie Slazar, o tânără de 18 ani din Texas, studentă în primul an la Palo Alto College, este colegă cu bunicul ei, amândoi studiind economia la aceeași facultate.

Citește și – O bunică a făcut o căutare pe Google și tot internetul a luat-o razna

Tânăra vrea să profite la maximum de perioada studenției și are modelul perfect pentru a fi motivată să învețe: bunicul său, Rene Neira, în vârstă de 82 de ani.

„Mă face să îmi dau seama cât de important este să ai o educație bună, de aceea vreau să realizez ceva măreț, ca bunicul”, spune Melanie.

Melanie a povestit că bunicul său nu și-a finalizat studiile la timp, deoarece s-a căsătorit la 20 de ani și, pentru a-și putea întrține familia, a fost nevoit să renunțe la studii și să muncească. El vrea acum să își obțină diploma în domeniul economic, după ce soția sa a murit în 2009/

Mai mult, bunicul Neira nu are de gând să renunțe la studii prea curând. După ce va absolvi, el speră să meargă mai departe și să își ia licența la Universitatea din Texas. „Nu încerc să o inspir pe Melanie sau pe altcineva. Mă bucur de ceea ce fac, pentru că este ceea ce mi-am dorit întotdeauna”, a declarat pensionarul.

Între timp, cei doi învață împreună, merg la școală, dar se și distrează. Melanie imortalizează fiecare moment din viața lor de studenți și publică fotografiile pe pagina ei de socializare, unde bunicul ei deja este vedetă. Prietenii virtuali ai nepoatei lui Rene au aplaudat gestul, declarând că niciodată nu este târziu să înveți.

Citește și – Bunica mea l-a așteptat doi ani. Oare a meritat?

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!