Povestea emoționantă a unei tinere care a îmbrăcat pentru prima oară costumul de baie la 21 de ani

De Amelia Matei, pe
Lesley Miller este o tânără de 21 de ani care a îndrăznit abia la această vârstă să îmbrace pentru prima oară costumul de baie. Fata a făcut o operație de micșorare a stomacului, intervenție care a venit cu o serie de probleme. Una dintre acestea: pielea lăsată.

Lesley se numără printre puținele persoane din lume care suferit o operație de micșorare a stomacului, la o vârstă fragedă: 11 ani.

”La 11 ani chirurgul mi-a tăiat stomacul, spunându-mi că voi fi foarte fericită după aceea. Eram printre primele persoane din lume care făcea o operație de micșorare a stomacului”, mărturisește femeia din America.

Însă nu a fost deloc așa. A început să fie din ce în ce mai obsedată de modul în care arată, iar faptul că realitatea nu corespundea așteptărilor ei a împins-o pe marginea prăpastiei. La 15 ani a făcut o depresie, a început să-și facă rău singură, se tăia, considerându-se cel mai urât om de pe pământ.

O altă experiență dureroasă a trăit-o la vârsta de 19 ani, când s-a ambiționat să slăbească foarte mult, reușind să dea jos jumătate din greutatea corporală în doar 9 luni. Astfel, pielea i s-a lăsat și mai tare, musculatura la fel, iar corpul ei ajunsese să fie plin de cicatrici de la tăieturi, operații.

Fata a decis însă că gândirea negativă nu îi face bine. Și-a dat seama că trebuie să aibă încredere în ea, că trebuie să învețe să se iubească așa cum este, că trebuie să se accepte, iar la vârsta de 21 de ani și-a dovedit că a ajuns în acest punct.

”La 21 de ani mi-am cumpărat primul costum de baie. Acum am curajul să le arăt tuturor așa cum sunt: colăcei, grăsimi, piele în exces, care atârnă, vergeturi, celulită, semne de la operații, cicatrici de la tăieturile mele”, spune Lesley Miller.

Citește și: Cum să porți topul scurt dacă ești mai plinuță

”Am luptat cu corpul meu, în tăcere, fiind rușinată încontinuu. Vreau să învăț să mă iubesc pe mine însămi,  în întregime, nu doar zcele zone ale corpului despre care mi s-a spus că sunt acceptabile. Secretul este că trebuie să te accepți. Nu există un corp perfect pentru costum de baie. Doar îți pui costumul de baie și gata”, sunt gândurile care o însuflețesc și îi dau putere zi de zi lui Lesley.

Fata vrea să inspire prin gestul ei și alte tinere care nu au curajul să-și expună trupul cu imperfecțiuni și le încurajează să-și depășească toate complexele și să învețe să se iubească să aibă încredere în ele.

Citește și: Ce blugi să cumperi dacă ești mai plinuță

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!