(P) Cashback-ul Baack – soluție pentru shopaholici

De Unica.ro, pe

Ai vizionat filmul „Mărturisirea unui shopaholic”, unde se redă perfect situația când nu poți rezista lucrurilor frumoase strălucitoare. Cineva susține că trebuie să economisim, să nu irosim banii. Cum să economisești când conștientizezi că undeva există o mulțime de oferte tentante care te așteaptă anume pe tine. Deci în ce mod ai putea economisi bani? Altcineva îți poate recomanda să faci mai puține cumpărături, și să achiziționezi doar cele mai necesare lucruri.

Aceste persoane însă, nu pot înțelege shopaholic-ul din tine. Momentul în care tu chiar nu poți rezista tentației când accesezi magazinele online. Zilnic sunt disponibile mii de opțiuni la prețuri accesibile. Momentul în care realizezi că multe din acele oferte te interesează și ai nevoie de ele cu adevărat. Deci, întrebarea este cum să obții produsele preferate și să economisești bani în același timp? Ce soluție există pentru shopaholici?

Nu va trebui să te torturezi sau să te bagi în datorii ca și personajul principal din film. Doar imaginează-ți, plătești, achiziționezi lucruri frumoase după care primești înapoi până la 50% din banii pe care tocmai i-ai plătit. Nu este minunat? Este absolut senzațional, cashback-ul este o soluție pentru shopaholici. Acum este mai ușor decât a fost vreodată să combini aceste două lucruri în același moment.

Te vei întreba de ce magazinul îți oferă o parte de bani înapoi. Ei bine, aceasta este o afacere, în care toate cele trei părți sunt în profit. Platforma cashback este atractivă pentru cumpărători datorită oportunității de a economisi din cumpărăturile făcute pe diverse magazine online. Magazinul plătește un anumit procent platformei cashback pentru cumpărătorii aduși, iar platforma împarte această sumă cu cumpărătorul. Cumpărătorul se bucură de reducere, platforma cashback primește bani, iar magazinul își vinde produsele. La momentul actual majoritatea oamenilor accesează magazinele online, fac cumpărături online, ceea ce a dus spre dezvoltarea acestui sistem, făcându-l profitabil nu doar pentru cumpărători ci și pentru distribuitori.

Cum să procedezi?

În primul rând trebuie să alegi cel mai bun site cashback, să înregistrezi contul și să începi cumpărăturile. Noi recomandăm cu încredere platforma Baack.com care dispune de o operațiune extrem de simplă.

1) Înregistrează-te pe Baack.com;
2) Alege magazinul favorit;
3) Fă click pe „Mergeți la cumpărături” și cumpără ceea ce îți place;
4) Cashback-ul îți va fi virat în cont în doar câteva clipe.

Mulți utilizatori sunt preocupați de siguranța utilizării platformelor cashback, deoarece această platformă este în principiu un intermediar între cumpărător și magazinul online ales. Baack.com este complet sigur, deoarece nu solicită clienților să ofere informațiile conturilor și cardurilor bancare necesare în momentul plății achizițiilor online și nici nu păstrează aceste date.

(P) Cashback-ul Baack - soluție pentru shopaholici

Platforma baack.com oferă mai multe soluții pentru shopaholici. Te vor face fericit nu doar banii primiți înapoi de la cumpărături, dar și banii primiți de la cumpărăturile prietenului tău. Este vorba despre programul de parteneriat. Acest program îți oferă un comision de la cumpărăturile făcute de prietenii aduși pe platformă. De exemplu dacă vei trimite prietenilor link-ul de parteneriat din contul tău Baack, vei primi 50% de la suma cashback primită de aceștia. Această sumă este oferită de platforma Baack drept recompensă pentru utilizatorii aduși prin link-ul de afiliere. Vei primi 50% de la suma cashback-ului primit de fiecare prieten. Acest lucru nu va afecta economiile prietenilor tăi, cashback-ul lor rămâne același!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!