(P) 3 moduri ieșite din comun în care îți poți sărbători ziua de naștere

De Unica.ro, pe

Orice om anticipează cu bucurie ziua sa de naștere. E ocazia perfectă să petreci timp și să te simți bine cu prietenii, familia și chiar colegii de muncă. Fie că organizezi o petrecere grandioasă sau doar o cină restrânsă, nu există un mod greșit de a-ți petrece ziua de naștere. În definitiv, e ziua ta, așa că tu ar trebui să fii cea care decide cum este sărbătorită.

Zilele de naștere sunt importante. Ele nu sunt doar ocazii de a sărbători și a ne simți bine; fiecare zi de naștere reprezintă un prilej de a te opri și a reflecta puțin la reușite, eșecuri, obiective și viața ta în general. Sunt momente care marchează trecerea anilor și, totodată, felul în care ne schimbăm. Tocmai de aceea nu ar trebui neglijate. Oamenii sunt diferiți și au opinii și gusturi diferite, motiv pentru care există multe moduri de a sărbători zilele tale de naștere. Iată 3 moduri inedite în care îți poți sărbători ziua, fie că aștepți zeci de invitați sau că vei petrece singură:

  1. Dăruiește-ți o faptă bună

Probabil ai fost întrebat de multe ori ziua ta de rude, prieteni sau cunoștințe ce-ți dorești să primești. Dar dacă te numeri printre cei care au deja tot ce-și doresc, ai putea lua în considerare o altă abordare. În loc să aștepți din nou aceleași cadouri pe care le primești an de an și care rareori te încântă, donează-ți ziua de naștere. Atunci când prietenii te întreabă ce cadou îți dorești, îi poți ruga ca în locul cadoului să facă o donație către una din cauzele pe care le susții.

Astfel, în momentul în care îți sărbătorești ziua cu prietenii, ai putea să te asiguri că un copil care nu și-a sărbătorit niciodată ziua va avea și el parte de asta. Astfel vei face două fapte bune într-o singură zi: vei aduce un strop de bucurie în viața unui copil și îți vei scuti și prietenii de un drum până la mall. În plus, nu va mai trebui nici să te prefaci plăcut surprins când deschizi cutia de cadou și găsești acolo un nou pulover.

  1. Sărbătorește și dacă ești singură

Viața noastră nu e o linie dreaptă și te aduce deseori în fel și fel de circumstanțe, uneori chiar de ziua ta. Se poate întâmpla să fii plecată de ziua ta de lângă cei dragi, în interese de serviciu, din considerente financiare sau alte motive. Nu trebuie însă să lași acest lucru să te descurajeze din a-ți sărbători ziua. Chiar și dacă ești plecată de lângă cei dragi, nu te împiedică nimic să servești un pahar de vin sau o felie de tort, împreună cu aceștia, într-o videoconferință pe internet.

Trecerea unui an de viață e un lucru important, de care merită să-ți aduci aminte, chiar și dacă nu ai cu cine să-l împărtășești. Faptul că ești singură nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi și să te simți bine. În definitiv, trebuie să marchezi acest eveniment. Asta poate să însemne să petreci o zi liniștită acasă, să te relaxezi la un spa sau, de ce nu, chiar să ieși într-un club. Totul depinde de tine și de gusturile tale.

  1. Organizează o petrecere cu jocuri

Toți oamenii adoră să se joace, fie că e vorba de cărți, jocuri de masă, mimă sau chiar jocuri pe televizor. Conform Birthday Inspire, o petrecere cu jocuri poate fi o opțiune foarte bună pentru sărbătorirea zilei tale de naștere. Totodată, e și o ocazie de a schimba puțin lucrurile și de a sărbători într-un mod inedit.

În plus, opțiunile tale în acest domeniu sunt foarte vaste. Însă dacă vrei ca petrecerea ta să fie una reușită, ar trebui să alegi jocurile și în funcție de gusturile și preferințele invitaților tăi. Astfel, le vei capta atenția și te vei asigura că toți participanții sunt interesați și motivați să câștige, lucru care va face și jocurile mai interesante.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!