Cele mai ieftine oferte de iarnă pentru ski

De Nicoleta Galeteanu, pe

România, Bulgaria, precum şi Austria sau Slovacia sunt cele mai ieftine destinaţii pentru pasionaţii de ski, în acest an. Prin ofertele early booking beneficiezi de reduceri mari…
 … de până la 20% la sejururi, dar poţi opta pentru organizarea propriei vacanţe sau închirierea unui apartament, pentru costuri mai mici.

România 

Pentru cine se mulţumeşte cu pârtiile din ţara noastră, cele mai accesibile sunt staţiunile îndepărtate din Maramureş, cum sunt Borşa, Izvoare sau Cavnic. Tarifele de cazare, în regim individual, încep de la 12 euro pe zi la un hotel de două stele şi ajung la 40 de euro pe zi la cele de trei stele, cu demipensiune inclusă.

Şi agenţiile de turism propun oferte foarte bune. Sejururile de patru zile costă începând de la 165 de euro, şi de la 270 de euro pentru o vacanţă de cinci zile la hoteluri de trei stele, cu demipensiune inclusă dar fără transport.

În ce priveşte distracţia în sesiunea de schi, care începe în decembrie, la Borşa, de exemplu, abonamentul valabil o zi costă 75 de lei, în timp ce la Cavnic, pentru 16 urcări se plătesc 35 de lei. La Izvoare, tariful porneşte de la 45 lei pe zi.

Bulgaria

Bulgaria rămâne una dintre destinaţiile preferate de turişti şi în acest an, atât datorită tarifelor mici în staţiunile de schi, comparativ cu alte destinaţii, cât şi pentru serviciile şi pârtiile mai bune.

Pentru staţiunea Bansko, ofertele hotelurilor de trei şi patru stele pornesc de la 18 euro pe noapte în early booking, cu demipensiune inclusă, dar nici ofertele agenţiilor nu sunt de neglijat, care oferă discounturi de 10% la pachetele turistice până la 1 noiembrie sau nopţi gratuite incluse în sejur.

În ce priveşte costurile suplimentare pe pârtia de schi, tarifele pentru skipass sunt situate între 15 euro şi 26 euro pe zi, pentru copii şi respectiv adulţi.

Vezi cât costă vacanţa în Austria şi Slovacia.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!