Cele mai ieftine oferte de iarnă pentru ski

De Nicoleta Galeteanu, pe

Austria

Deşi nu este cunoscută tocmai ca destinaţie ieftină pentru românii care iubesc schiul, şi aici poţi petrece câteva zile de vacanţă fără să te sacrifici financiar.

În regiunea lacului Millstatt descoperi una dintre cele mai frumoase zone pentru schi din ţară, cu nu mai puţin de 20 de pârtii de schi. Pentru un sejur de câteva zile în staţiunea Carintia, preţurile la hoteluri pornesc de la 280 de euro, la trei stele, şi ajung la 500 de euro, la cele de patru stele, pentru 4 sau 7 nopţi de cazare, cu masă inclusă. Iar la pensiuni, preţurile pornesc de la 200 de euro, până în perioada sărbătorilor.

Dacă apelezi la o agenţie, preţul unui sejur de 8 zile, în staţiunea Obergurgl de exemplu, costă începând de la 490 de euro, la un hotel de patru stele, cu demipensiune inclusă, dar fără transport.

Slovacia

Dacă vrei să schimbi peisajul cu o vedere spre Tatra Joasă, de pildă, găseşti şi oferte ieftine pentru Slovacia. Pentru şapte nopţi de cazare în Demanovska Dolina, unde se şi schiază, plăteşti 255 de euro, până la jumătatea lunii decembrie, şi puţin peste 400 de euro în perioada Revelionului, la un hotel de trei stele, cu mic dejun inclus, cina festivă de Crăciun sau de Anul Nou, în funcţie de perioada sejurului.

Foto:Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2