E oarbă, dar dansează senzaţional! Unde o poţi vedea pe micuţa Raluca

De Unica.ro, pe

Deşi nu vede, micuţa Raluca, în vârstă de 10 ani, dansează senzaţional. Iată în ce show de televiziune concurează!
Având ca prima regulã diversitatea, preselecţiile Next Star au adus în faţa juriului unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Printre ei şi micuţa Raluca, o tânãrã doar 10 anişori, care danseazã senzaţional, deşi este oarbã.
Aflând cã este un mare fan al  „Pisicilor Aristocrate”, Dan Negru l-a invitat în platou pe actorul Marius Bodochi, vocea lui Thomas O’Malley din celebrul film de animaţie, care alãturi de Vasile Muraru, juratul Next Star şi vocea şoricelului din aceeaşi producţie i-au fãcut o surprizã de proporţii micuţei Raluca.
Şi în aceastã sãptãmânã, cei cinci juraţi, Lora, Pepe, Maria Cârneci, Vasile Muraru şi Connect-R vor asista la un spectacol savuros şi vor trăi alături de cei mici cele mai naturale şi frumoase emoţii, reacţii şi poveşti. Micuţa Veronica l-a impresionat pe Negru încã de la preselecţii, la doar cinci ani interpretând excepţional o melodie a Corneliei şi a lui Lupu Rednic. Negru nu a putut rata ocazia de a-i face o bucurie micuţei, aşa cã i-a invitat în platou pe cei doi artişti.
Alãturi de aceştia, telespectatorii vor putea descoperi în aceastã searã unii dintre cei mai simpatici copii, într-o competiţie plină de voie bună, dar şi de emoţie, la finalul căreia cel mai carismatic dintre ei va câştiga un premiu substanţial, de 20.000 de euro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!