O mireasă și-a întrebat soțul, în fața altarului, dacă își poate îmbrățișa fostul iubit pentru ultima oară. Momentul, viral pe internet VIDEO

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 04 februarie 2021, 17:51
O mireasă din Malaezia face furori pe internet, după ce și-a întrebat soțul, chiar în fața altarului, dacă își poate îmbrățișa fostul iubit pentru ultima oară. Vezi cum a reacționat bărbatul când a auzit întrebarea!

Chiar înainte de a spune „DA”, o femeie din Malaezia și-a întrebat viitorul soț dacă își poate îmbrățișa pentru ultima oară fostul iubit, care era prezent la ceremonie.

Momentul a fost filmat de apropiații cuplului și publicat pe TikTok, iar de acolo s-a viralizat rapid pe internet.

Citește gratuit Unica de februarie 2021! O găsești AICI!

Cum a reacționat ginerele, când mireasa l-a întrebat dacă își poate îmbrățișa fostul iubit, chiar în fața altarului

Spre surprinderea tuturor, viitorul soț al femeii nu a avut o problemă cu întrebarea soției și a lăsat-o să-și îmbrățișeze fostul iubit chiar în fața sa. Apoi, cei doi bărbați și-au strâns mâinile și ei, iar ceremonia a continuat.

Internauții au comentat îndelung momentul, unii dintre ei spunând că pe fața mirelui se poate citi dezamăgirea, alții considerând că gestul femeii nu a fost deloc deplasat.

@mayangkumayBalas @nikennalee well netizen yg terhormat semua bebas berpendapat dipersilahkan 😅 #fyp♬ original sound – Mayangkumay

Filmarea a strâns peste 2,5 milioane de vizualizări și continuă să facă furori pe internet.

Foto – capturi video TikTok/@mayangkumay

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro