O fetiță de 11 ani s-a căsătorit cu un bărbat de 41 ani în secret

De Oana Savin pe
O fetiță de numai 11 ani din Thailanda s-a căsătorit în secret cu un bărbat în vârstă de 41 de ani din Malaysia, căsătorie care a condus la o investigație a autorităților.

Che Abdul Karim s-a căsătorit în secret cu cea de a treia soție a sa în Thailanda. Mariajul a fost făcut public de abia după ce una din soțiile acestuia a făcut o plângere la poliție, relatează Daily Mail.

Fetița în cauză urmează să se întâlnească cu autoritățile malaysiene pentru a discuta despre această căsătorie.

Potrivit primului ministru al țării susține că această căsătorie este ilegală deoarece nu a fost aprobată de Shariah. Fetițele musulmane sub vârsta de 16 ani se pot căsători doar cu consimțământul părinților și a unei judecate a Shariah.

În același timp, bărbații musulmani din Malaysia au voie să aibă până la patru soții.

Che Abdul Karim, care este dealer de deșeuri de cauciuc și imam într-un oraș din Malaysia, are deja două soții și șase copii cu vârste cuprinse între 5 și 18 ani.

O fotografie în care bărbatul apare ținând-o de mână pe noua lui soție a fost postată pe site-urile de socializare, însă a fost ștearsă rapid.

Se pare că părinții fetei au fost de acord cu această căsnicie. Acum, bărbatul spune că va aștepta până ce copila va împlini 16 ani pentru a se formaliza căsătorie și în Malaysia.

„Știu că cea de-a treia mea soție are doar 11 ani, că nu merge la școală și trebuie să împlinească 16 ani ca să putem locui împreună. Ea este de acord cu toate acestea”, a declarat Che Abdul Karim.

Acum, oficialitățile investighează dacă părinții au aprobat căsătorie din cauza sărăciei. Ei lucrează la firma lui Abdul Karim.

Citește și: Liviu Vârciu s-a despărțit de mama fetiței sale

Citește și: Premieră la Miss Universe: un model transsexual câștigă titlul în Spania

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO