Nu s-a putut angaja din cauza zecilor de tatuaje de pe corp. Cum arată bărbatul

De Unica.ro, pe
Un bărbat din Marea Britanie, cu zeci de tatuaje care-i acoperă aproape tot trupul, a fost refuzat la interviul de angajare pentru postul de profesor. I s-a spus că nu este un „exemplu bun” pentru copii. 

Karac Wilson de 39 de ani din Sheffield, Marea Britanie, tată a patru copii, lucrează în prezent cu copii din sistemul de asistență socială și și-ar fi dorit să ocupe un post de profesor la o școală. Însă, bărbatul s-a lovit de refuzul angajatorilor din cauza numeroaselor tatuaje ce-i acoperă corpul.

„Mi s-a spus că nu pot lucra cu copiii, pentru că nu sunt un bun exemplu în ceea ce privește tatuajele. Este amuzant pentru că lucrez cu copii și tuturor le plac. M-am simțit jenat la început și mi s-a spus că trebuia să scriu în CV că am tatuaje”, a explicat Wilson, potrivit The Sun.

Citește online gratuit numărul de octombrie al revistei Unica

Nu s-a putut angaja din cauza zecilor de tatuaje de pe corp. Cum arată bărbatul

Bărbatul are 17 tatuaje cu portretele unor celebrități

Acesta a fost surprins de decizia conducerii școlii pentru că până acum nu s-a mai confruntat cu reacții negative la adresa înfățișării sale, chiar dacă unii oameni îl privesc curioși.

„Prietenii și familia sunt OK cu asta. Cred că atunci când mi-am tatuat capul au fost șocați, dar s-au obișnuit repede”, a spus el.

Karac Wilson și-a făcut primul tatuaj la 18 ani. Printre zecile de tatuaje pe care le are până acum se numără 17 portrete ale unor cunoscute celebrități, cum ar fi Drake, Johnny Cash, Heddy Lamar, Elvis Presley, Marilyn Monroe sau Stevie Wander .

Citește și: Un bărbat a slăbit 50 de kg într-un an, după i s-a spus că va muri din cauza obezității. Cum arată acum

El a petrecut și câte 10 ore pe ședință pentru a le realiza, iar în total în jur de 150 de ore. Pentru pasiunea lui a scos din buzunar în jur de 6.000 de euro, dar asta pentru că pe multe dintre tatuaje și le-a făcut gratuit datorită legăturilor cu oameni din această industrie. 

Vezi în GALERIA FOTO mai multe imagini cu tatuajele lui Karac Wilson.

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!