Nicolas Cage a cheltuit averea de 150 milioane dolari pe lucruri extravagante. Deține două castele și o insulă

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 16 aprilie 2018, 12:00
Actorul Nicolas Cage avea o avere de 150 milioane dolari, însă achizițiile excentrice i-au redus-o la doar 25 milioane dolari. La un moment dat, el deținea 15 case, inclusiv două castele, unul în Germania și unul în Anglia.

Actorul de 54 de ani mai deține o vilă în valoare de 25 milioane dolari în California, o proprietatea de 15.7 milioane dolari în Rhode Island și un apartament de 8.5 milioane dolari în Las Vegas, relatează Daily Mail.

Citește și: O româncă l-a făcut bunic pe Nicolas Cage! Foto demenţial

Castelul cumpărat în anul 2006 în Germania l-a făcut să scoată din buzunar 2.3 milioane dolari, iar pentru cel din Anglia a dat 10 milioane dolari.

De asemenea, Cage și-a cumpărat o insulă în Bahamas pe care a dat 3 milioane dolari.

Acestuia îi plac și casele bântuite, achiziționând una în New Orleans.

Citește și: Nicolas Cage filmează şi se distrează în România

Pe lângă pasiunea pentru proprietăți, actorul are atracții și pentru obiecte mai ciudate. În acest sens, el deține un mormând în New Orleans, o caracatiță pe care a dat 150.000 dolari și scheletul capului unui dinozaur vechi de 70 milioane ani pe care a cheltuit 276.000 dolari.

Nicolas Cage iubește și mașinile, la un moment dat deținând nouă Rolls Royce. De curând, el a cheltuit 450.000 dolari pe un Lamborghini adus din Iran.

Foto: Shuttertock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro