Motivul pentru care o femeie a divorțat la 3 minute după încheierea căsătoriei

De Oana Dinu pe
La trei minute după ce a spus "DA" și a semnat actele de căsătorie, o femeie din Kuweit s-a hotărât să divorțeze. 

Mireasa a luat decizia când se pregătea să iasă pe ușa încăperii unde, cu trei minute înainte, semnase cerificatul de căsătorie. Motivul pentru care s-a răzgândit ar fi fost un gest necuvenit făcut de cel pe care îl alesese să îi fie soț, conform Mediafax.

Cei doi se pregăteau să plece din sală când femeia s-a împiedicat. În loc să o ajute, bărbatul i-a spus că este „proastă”. Comportamentul lui a indignat-o atât de tare pe mireasă, încât aceasta s-a întors de drum și a cerut să divorțeze. Cererea ei a fost admisă și astfel, soții au avut cea mai scurtă căsătorie care a existat vreodată în țara lor.

Întâmplarea a devenit virală pe Twitter, acolo unde internauții s-au întrecut în păreri. În timp ce unii au admirat curajul femeii și hotărârea de a nu trăi toată viața lângă un om capabil de astfel de gesturi, alții au criticat-o pentru că a ajuns să facă un pas atât de important alături de el.

O altă căsătorie foarte scurtă a avut loc în Dubai. Mirele a divorțat la doar 15 minute după ce a spus „DA” deoarece s-ar fi simțit jignit de cererile financiare ale viitorului socru. În 2012, un alt bărbat a divorțat imediat după ce a semnat actele, pentru că tatăl miresei îl rugase să o lase pe fiica sa să își păstreze serviciul.

În Arabia Saudită, un mire a divorțat de soția sa la mai puțin de două ore de la căsătorie pentru că aceasta a trimis pe Snapchat poze din timpul nunții unor prietene.

Sursă foto: shutterstock.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Motivul pentru care Antonia nu vrea să participe la Asia Express cu Alex Velea

Motivul pentru care Antonia nu vrea să participe la Asia Express cu Alex Velea