Minelli sparge topurile muzicale din întreaga lume. Ce record a stabilit artista din România

De Dana-Ruxandra Panghe, pe Ultimul update Luni, 09 august 2021, 14:52

Minelli este vocea pe care am auzit-o foarte des la radio vara asta, cu o piesă care a cucerit toată Europa și nu numai. „Rampampam” se află în fruntea topurilor muzicale din peste 10 țări, înregistrând peste 57 de milioane de vizualizări pe YouTube, la doar patru luni de la lansare .

Citește și:  Mihaela Rădulescu, marcată de această tragedie din familia ei. „Am rămas traumatizată”

Minelli cântă, compune muzică, scrie versuri și continuă să fie artista cu cele mai multe play-uri pe radio în România, Franța, Germania, Austria, Rusia, Turcia, Belgia, Lituania, cu piesa “Rampampam”. Artista în vârstă de 32 de ani s-a făcut remarcată în trecut cu piese precum ” Mariola”, „Addicted”, “Discoteka”.

Minelli sparge topurile muzicale din întreaga lume. Ce record a stabilit artista din România

Încă de la lansare, piesa “Rampampam” a primit un feedback foarte bun, reușind să urce în Shazam peak: #4 Global și #1 Global Dance.

Citește și: EXCLUSIV Alina Vîlcu, arhitect „Visuri la cheie”, despre trucurile ei de înfrumusețare

Succesul piesei a fost confirmat și de includerea în playlist-urile celor mai mari radiouri din teritoriu, dar și de către popularitatea single-ului pe platformele de streaming și download depășind 30 de milioane de streamuri pe Spotify si Apple Music. “Rampampam” continuă să aibă rezultate incredibile și în Rusia, Franța, Germania, Belgia, Turcia, Croația, Bulgaria, Serbia etc, unde este deja prezentă pe cele mai importante posturi de radio.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!