3 trenduri noi de lifestyle

De Adina Rosetti, pe
Casa de modă care te îmbracă pentru... înmormântare

Studiile spun că peste jumătate din femei vor să părăsească această lume îmbrăcate cu stil, așadar casa de modă britanică Lyst a trecut la treabă, creând prima colecție dedicată hainelor pentru viața de apoi. Colecția „Over my dead body” cuprinde lenjerii intime sexy, rochii elegante, haine sport sau casual, dar și pantofi cu toc stilați și bijuterii.  Sună creepy, dar se pare că oamenii sunt dispuși să plătească pentru acest lux etern…

Vise lucide
O tehnologie la care visăm cu toții: se numește iBand și se laudă că te ajută să dormi mai bine și să visezi mai frumos! Prin  wireless Bluetooth, dispozitivul analizează activitatea creierului în timpul somnului și, cu ajutorul unui algoritm de software conectat la o mini-boxă, transmite stimuli audio-vizuali care îți îmbunătățesc somnul și visele.

vise-lucide

Oglinda inteligentă
Nu este o poveste SF, ci cel mai nou terminal din gama Siebo Smart Home by Allview, care poate servi drept panou de comandă pentru smart home, dar este în același timp și un indicator pentru sănătate. La conexiunea cu cântarul inteligent, afișează fiecărui utilizator un istoric cu oscilațiile sale de greutate. Indică valorile înregistrate de senzorul care măsoară hidratarea pielii și face recomandări pentru fiecare situație în parte.

smart-mirror

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!