Implică-te în proiectele caritabile IWA!

De Unica.ro pe

Alătură-te şi tu asociaţiei care promovează prietenia dintre femeile de toate naţionalităţile care trăiesc în România şi strânge fonduri pentru proiecte caritabile.

500.000 de euro este suma strânsă de către Asociaţia Internaţională a Femeilor (International Women’s Association of Bucharest – IWA) în ultimii patru ani în urma evenimentului caritabil „IWA Christmas Bazaar”, desfăşurat  în fiecare an la Romexpo.

În ciuda crizei economice, în pragul celei de-a cincea ediţie a evenimentului, aşteptările organizatorilor sunt mari.

„Sperăm să avem cât mai mulţi vizitatori care vor cumpăra produsele noastre. Au fost ani în care suma adunată pentru copiii din orfelinate, bătrânii nevoiaşi, persoanele cu handicap, şcolile şi spitalele  din România a depăşit 164.000 de euro. Deşi este un an dificil, avem încrederea că faptele caritabile nu vor fi ocolite şi că vom reuşi să strângem aproximativ aceaşi sumă, care a fost stransă în anul trecut”, spune Erzsébet Bajtai, preşedintele IWA.

Anul trecut, banii strânşi la „IWA Christmas Bazaar” au fost direcţionaţi către Spitalul de copii „Marie Curie” din Capitală, Asociaţia Mână Deschisă, Institutul Clinic Fundeni şi multe alte organizaţii.

Ca şi în trecut, scopul acestui eveniment îl reprezintă strângerea de fonduri pentru ajutorarea nevoiaşilor.

„La acest eveniment, ambasadele dezvăluie elemente din cultura ţărilor pe care le reprezintă, muzica, dansurile, costumele, obiectele lucrate manual, ornamentele de Crăciun, respectiv băutura şi mâncarea specifică, totul cu scopul de a se învăţa mai mult despre tradiţiile fiecăruia, de a petrece o zi împreună şi în acelaşi timp de a strânge fonduri pentru produse de caritate”, spune Erzsébet Bajtai.

Pe lângă „IWA Christmas Bazaar”, în ultimul an, IWA a demarat activităţi caritabile în urma cărora s-au strâns aproximativ 150.000 de euro.

IWA promovează prietenia dintre femeile de toate naţionalităţile care trăiesc în România ajutându-şi membrii să se integreze în societatea românească şi strânge fonduri pentru proiecte caritabile şi organizaţii.

Foto: Mediafax

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro