Filme la care să te uiți cu prietenele tale cele mai bune

De Bianca Prangate, pe

Nicio seară în care te reunești cu prietenele cele mai bune nu poate fi încheiată mai bine decât cu un film bun la care să râdeți, să plângeți sau amândouă.

Așadar, dacă plănuiești o întâlnire cu prietenele la una din voi și nu ai idee la ce să vă uitați, lista de mai jos te va ajuta să faci alegerea potrivită.

Girls Trip

Despre ce este vorba: Dacă aveți chef să râdeți până vă dor burțile, „Girls Trip” este perfect pentru asta. Povestea se centrează pe patru femei care au fost prietene bune în facultate, în vremea când își spuneau gașca „Flossy Posse”, și care, ani mai târziu, se reunesc pentru a merge la Festivalul Essence, din New Orleans. Revederea aduce după sine înnoirea legăturilor vechi, dezvăluirea conflictelor latente și foarte multă distracție.

Cel mai bun moment din film: Probabil atunci când una din cele patru prietene crede că e o idee bună să pună prea mult dintr-o băutură cu efect halucinogen în pahare, iar acest lucru se suprapune cu o întâlnire de business importantă a uneia din ele.

La La Land

Despre ce este vorba: În cazul în care aveți chef de un plâns sănătos, uitați-vă la „La La Land”. Acțiunea îi urmărește pe Mia și Sebastian, o barista care visează să devină actriță, respectiv un pianist jazz care trăiește de pe o zi pe alta cântând în baruri. În încercarea de a-și împlini visele, căile lor se intersectează, iar ei se îndrăgostesc.

Cel mai bun moment din film: Atunci când Mia și Sebastian, încă încăpățânați și hotărâți că nu se plac deloc, cântă și dansează într-unul din cele mai frumoase și naturale duete dintr-un musical.

Crazy, Stupid, Love

Despre ce este vorba: Pentru momentele în care vreți un film complet, cu râsete și lacrimi deopotrivă, „Crazy, Stupid, Love” este ideal. Cal este un bărbat de vârstă mijlocie, a cărui viață se schimbă complet când soția lui, Emily, îi spune că vrea să divorțeze. El se vede nevoit să își redescopere bărbăția cu ajutorul unui prieten nou și neașteptat, Jacob. Povestea urmărește mai multe fire narative, făcându-ți cunoștință cu personaje savuroase, ale căror povești ajung să se întrepătrundă până la final.

Cel mai bun moment din film: Când cuceritorul Jacob pune în aplicare manevra „Dirty Dancing” asupra femeii care ar putea să fie mai mult decât o banală partidă de o noapte.

A Simple Favor

Despre ce este vorba: Dacă aveți chef de o dramă misterioasă cu note de umor, dați-i o șansă lui „A Simple Favor”. Stephanie este o mamă simplă, din suburbii, care are un blog de parenting pe care postează constant. Emily este o femeie bogată, pentru care luxul este o obișnuință. În mod neașteptat, cele două devin cele mai bune prietene. Totul este bine, până când, în mod misterios, Emily dispare, iar Stephanie se vede nevoită să dezlege enigma.

Cel mai bun moment din film: Poate dialogul din parc dintre cele două prietene, când Stephanie îi face o poză surpriză lui Emily, iar ea devine brusc enervată – este momentul în care începi să te întrebi ce ascunde de fapt aceasta din urmă.

Bridesmaids

Despre ce este vorba: Pentru una din cele mai bune comedii cu femei, „Bridesmaids” este răspunsul. Lilian și Annie sunt prietene din copilărie. Când Lilian se căsătorește, îi cere lui Annie să fie domnișoara de onoare principală la nuntă. Ea acceptă, ca mai apoi să afle că printre celelalte domnișoare de onoare se numără și Helen, o femeie care nu pierde nicio ocazie să amintească celor din jur ce prietenie strânsă are ea cu mireasa. Între cele două pornește un conflict tăcut și savuros de privit.

Cel mai bun moment din film: Atunci când Annie și Helen se întrec în discursuri de nuntă, căutând să arate fiecare în parte că este cea mai bună prietenă a lui Lilian.

Pitch Perfect

Despre ce este vorba: În caz că vreți să vă aduceți aminte de facultate, nu puteți rata „Pitch Perfect”. În centrul filmului se află The Barden Bellas, un grup de tinere superbe care cântă acapella melodii pop. După ce eșuează lamentabil la competiția acapella de final de an, ele se văd nevoite să se regrupeze și să își caute membre noi, cu care să își șteargă imaginea proastă. Printre noile membre se numără și Beca, o boboacă care visează să devină DJ și căreia nu îi putea păsa mai puțin de tot ce înseamnă facultate.

Cel mai bun moment din film: Categoric riffoff-ul, competiția în care grupurile acapella ale facultății trebuie să cânte melodii, dar cu anumite reguli.

Mamma Mia! Here We Go Again

Despre ce este vorba: Dacă ați văzut primul film sau chiar musical-ul „Mamma Mia!”, atunci știți de povestea tinerei Sophie, care îi invită la nuntă pe toți cei trei posibili tați ai săi fără a-i spune mamei ei, Donna, decât când e prea târziu. Al doilea film urmărește în paralel viața lui Sophie la cinci ani după primul film și viața mamei ei în tinerețe. Este un film fantastic, care te va purta într-o călătorie colorată în inima Greciei, pe melodiile clasice ale trupei Abba.

Cel mai bun moment din film: Momentul când prietenele Donnei, Tanya și Rosie, îi explică prin cântec lui Sophie că toți bărbații sunt niște nemernici.

About time

Despre ce este vorba: În cazul în care vreți un film care să vă încălzească complet inima, uitați-vă la „About Time”. În el, tânărul Tim află de la tatăl său că toți bărbații din familie pot călători în timp. Astfel, Tim se hotărăște să folosească această abilitate pentru a-și face o iubită. El o întâlnește pe Mary, de care se îndrăgostește imediat, iar cu șarmul său și cu puțin ajutor din partea călătoriilor în timp, o cucerește. Doar că, pe măsură ce timpul trece, își dă seama că nu poate să îi protejeze pe cei iubiți de greutățile obișnuite ale vieții.

Cel mai bun moment din film: Fără îndoială prima întâlnire dintre Tim și Mary, un moment atât de romantic în simplitatea lui și prin faptul că nu a fost nevoie de trucuri cu călătorii în timp pentru a fi perfect.

Mean Girls

Despre ce este vorba: Pentru momentele în care vreți să vă amintiți de liceu și să râdeți, nu este nimic mai bun decât „Mean Girls”. În acest film, Cady Heron se mută din Africa în Statele Unite ale Americii. La liceu, ea se împrietenește cu Janis și Damian. Ulterior, face cunoștință cu The Plastics, un grup de fete fițoase și cu reguli stricte – cum ar fi că miercurea trebuie să te îmbraci în roz. Alături de Janis și Damian, Cady pornește într-o misiune să se infilitreze în grupul fițoaselor și să le distrugă din interior.

Cel mai bun moment din film: Sunt atât de multe momente bune, dar cel în care Cady vorbește la telefon în același timp cu cele trei fete din The Plastics și iese un fiasco total.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!