Festivaluri şi concerte de weekend în Bucureşti

De Nicoleta Galeteanu pe

Concerte de colinde, sau de rock’n’roll, festivaluri de vin fiert şi ciocolată, toate sau măcar unul dintre ele te vor scoate garantat în oraş.
Din seria spectacolelor de iarnă nu ar trebui nicicum să ratezi „Super love, super Christmas”, cel mai efervescent concert de colinde pe care Ştefan Banică Jr. îl suţine astăzi la Sala Palatului, începând cu ora 19:30.

Totuşi, dacă se întâmplă să îl ratezi, artisul urcă pe scenă şi tot weekend-ul, la aceeaşi oră.

Tot vineri, Anahi ajunge pentru a doua oară la Bucureşti într-un nou concert. Dupa două spectacole alături de trupa RBD, cântăreaţa promite fanilor şi solo un show de zile mari. Concertul are loc la Romexpo şi este programat pentru ora 19:00.

Iubitorii muzicii folk nu ar trebui să rateze ultimul festival de folk din acest an, care îşi împarte vineri premiile la Casa de Cultură a Studenţilor. Pe lângă trofee şi discursuri nu vor lipsi fireşte recitalurile celor mai buni artişti de gen. Evenimentul începe de la ora 20.00.

Dacă preferi însă un spectacol de muzică clasică, nu ar trebui să ocoleşti Ateneul Român, care te invită astăzi, de la ora 19:00, la un spectacol cu totul special, susţinut de Orchestra Filarmonicii George Enescu, în compania pianistei şi solistei poloneze Joanna Lawrynowicz.

Caută pe pagina următoare şi alte evenimente care te interesează.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2