Este atât de frumoasă încât nu are voie să iasă singură din casă. Cum arată tânăra

De Oana Dinu pe
Dacă pentru majoritatea femeilor frumusețea este un obiectiv pentru care ar face orice, pentru o tânără rusoaică este o adevărată povară. Fata susține că ar apela chiar și la operații estetice pentru a arăta normal.

Deși nu ne-am fi imaginat că o femeie poate fi supărată pe faptul că s-a născut extrem de frumoasă, o tânără de 26 de ani din Rusia ar face orice să aibă o viață normală, chiar dacă asta include să renunțe la aspectul ei, conform Adevărul.ro.

Angelica Kenova seamănă perfect cu o păpușă Barbie, iar părinții sunt convinși că ar fi în pericol dacă i-ar acorda libertatea de a ieși singură din casă, motiv pentru care o țin mai mult închisă.

Hello!! ❤💜💛💚💙♥

A post shared by Angelica Kenova❤❤❤ (@angelicakenova_official) on

Model și absolventă a Facultății de Psihologie, fata este aproape tot timpul însoțită de gărzile ei de corp atunci când trebuie să meargă undeva, pentru a nu fi expusă pericolelor și mărturisește că ar apela chiar și la operații estetice pentru a duce o viață normală și să scape de sub stricta supraveghere a părinților.

„Părinţii m-au crescut ca pe o prinţesă, nu mi-au permis să părăsesc casa sau să comunic cu băieţii. Ca urmare, nu ştiu să trăiesc o viaţă reală. În copilărie, părinţii mi-au spus Barbie. E ca şi când am fost programată să arăt aşa. M-au ţinut întreaga viaţă într-un palat de sticlă, vreau să fiu eliberată!“, a declarat Angelica Kenova.

Nicki Minaj, acuzată de fostul iubit de violență domestică: „M-a înjunghiat cu un cuțit”

Selena Gomez speră că Justin Bieber nu se va însura cu Hailey Baldwin: „I-ar frânge inima”

Sursă foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro