„Eroi de sacrificiu”,o operaţiune explozivă

De Unica.ro, pe

Barney Ross (Sylvester Stallone) este un om care nu mai are nimic de pierdut. Controlându-şi perfect emoţiile, el nu a ştiut niciodată ce înseamnă frica. Este liderul…
şi principalul strateg al celei mai temute echipe de şoc alcătuită din războinici perfecţi, care trăiesc pe muchie de cuţit. Astfel ca atunci când un personaj misterios pe nume Church (Bruce Willis) le oferă o misiune pe care toţi o refuzaseră până atunci, Barney şi mercenarii săi accepta fără ezitare.

Aparent, este vorba o operaţiune de rutină având ca scop detronarea Generalului Gaza, temutul dictator al unei mici insule. Dar cum niciodată lucrurile nu sunt atât de simple precum par, oamenii lui Barney ajung rapid în bătaia gloanţelor fără să ştie dacă mai au vreo şansă de supravieţuire.

Au muşchi lucraţi, replici tari, femeile roiesc în jurul lor, bărbaţii îi invidiază. Sunt cei mai mari eroi de acţiune ai tuturor timpurilor.

Şi, în premieră absolută, joaca împreună în acelaşi film. Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Randy Couture, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis şi Terry Crews se înarmează din cap până în picioare şi aduc pe marile ecrane o operaţiune explozivă, într-un film dur şi plin de acţiune.

Filmul rulează din 13 august, la CinemaPRO si Hollywood Multiplex.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro