Eldar & Nigar pe aceeaşi scenă cu Goran Bregović şi Ruslana

De Unica.ro pe

Săptămâna aceasta, reprezentanţii Azerbaijanului la Eurovision, Eldar şi Nigar au avut parte de o experienţă unică.
Pe parcursul unui concert live susţinut în Kiev, Ucraina, cei doi au împărţit scena cu două nume mari ale muzicii internaţionale – legenda balcanică, Goran Bregović şi câştigătoarea Eurovisionului din 2004, Ruslana.

Tinerii artişti din Ţara Focurilor s-au bucurat de şansa inegalabilă de a cânta chiar la concertul lui Goran Bregović, cântăreţ şi compozitor cunoscut pentru originalitatea sa, care a reuşit să imprime noi influenţe în cultura muzicală balcanică.

În 2008, Bregović a luat parte la ceremonia de deschidere a Eurovisionului la Belgrad. De asemenea, el a fost şi compozitorul piesei cu care anul trecut reprezentantul Serbiei a participat la Eurovision.

Melodia Running Scared cu care Eldar şi Nigar au urcat pe scena din Kiev, a fost extrem de bine primită de cei câteva mii de spectatori prezenţi.

În cadrul concertului, aceştia s-au întâlnit şi cu Ruslana, una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe europene, care în anul 2004 câştiga Eurovisionul pentru Ucraina. Artista, autoare a piesei Wild Dances şi câştigătoarea World Music Award pentru Cel mai bine vândut artist ucrainian le-a împărtăşit acestora din experienţa sa în calitate de participantă la competiţia europeană.

Eldar şi Nigar vor reprezenta Azerbaijanul la Eurovision 2011, pe scena de la Düsseldorf. Cei doi vor intra în semi-finala din data de 10 mai – marţi, de la ora 21:00.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro