După două facultăți și două mastere, o tânără a ales să conducă un TIR

De Unica.ro, pe
O tânără din Maramureș care a absolvit două facultăți și două programe de master, a ales să lase diplomele deoparte și să se facă șoferiță pe TIR.

Tânăra în vârstă de 28 de ani a studiat ingineria alimentară și psihologia, însă după doi ani în care nu și-a găsit job-ul dorit, a renunțat. Și-a pus diplomele deoparte și a decis să lucreze în alt domeniu.

Citește și: Povestea inginerului care poartă tocuri și fuste: Fiica mea și-ar dori să-mi poarte pantofii

„Am fost refuzată pe un post de operator, pentru că eram supracalificată. După doi ani de zile mi-am dat seama că bat pasul pe loc, că acolo am rămas. Am fost operator etichetare trei luni și de acolo încolo făceam același lucru zi de zi, cu un salariu care nu-mi ajungea să, să… nimic, doar să supraviețuiesc”, a povestit tânăra, potrivit Digi24.

Tânăra conduce o mașină de 40 de tone

În prezent, aceasta face doar curse interne. De câteva luni conduce o mașină de mare tonaj și este ajutată de soțul ei. Deși nu îi este întotdeauna ușor, este mulțumită pentru că face ce îi place.

„Era o vorbă că dacă faci ceea ce-ți place, nicio clipă din viața ta nu simți că lucrezi și văd asta acum și e foarte adevărat. Sunt zile întregi în care, într-adevăr, dormim acolo, trăim acolo, mâncăm acolo, dar nu văd în asta o problemă. Camionul te învață să trăiești cu strictul necesar și dacă reușești să faci asta, poți să faci orice în lumea asta”, a spus Cătălina.

Citește și: Povestea impresionantă a unei fetițe de 12 ani care a devenit profesoară după ce școlile s-au închis

„Sunt momente în care am foarte mari emoții, nu pentru că e femeie, aș avea emoții cu orice începător, nu e o mașină de 1,5 tone, sunt 40 de tone, pericolul e mult mai mare, se frânează mult mai greu. E foarte motivată și îi place foarte mult ceea ce face!”, a precizat soțul tinerei.

Sursă foto: Captură video Digi24

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!