Donald Trump, suspectat de demență din cauza modului în care bea apă

De Adina Radu, pe Ultimul update Marți, 16 ianuarie 2018, 14:08
Președintele american este suspectat că suferă de demență, după ce a băut apă într-o manieră neîndemânatică în cadrul unui eveniment oficial la Washington.

În timp ce susținea un discurs despre noua strategie de siguranță națională, Donald Trump a sorbit o gură de apă dintr-un pahar, care se afla pe marginea stativului. Nimic anormal până acum, dacă nu luăm în considerare modul în care Trump a ținut paharul.

Penibilul de situaţie n-a fost ratat de oamenii din întreaga lume, care au comentat îndelung gestul președintelui pe rețelele de socializare.

Donald Trump a luat paharul de apă cu ambele mâini, „ca un copil de trei ani”, după cum au comentat internauții. Mulți sunt de părere că acesta  nu este deloc gestul unei persoane normale și sugerează, fie că președintele american nu are maniere, fie sunt primele semne ale „demenței senile”, de care s-a mai speculat recent că ar suferi acesta.

Nu este prima dată când apar temeri în legătură cu condiția de sănătate a lui Donald Trump. Acest episod vine după alte două incidente recente – șeful de stat a avut niște probleme de pronunție în timpul unui discurs în care prezenta politica SUA vizavi de Israel, iar la un altul părea să nu își amintească versurile imnului american.

În noiembrie 2017, tot Trump a stârnit controverse după ce a apucat o sticlă de apă îmbuteliată într-un mod asemănător, cu ambele mâini.

Deși oficialii de la Casa Albă neagă că ar avea vreo problemă de sănătate, medicul Ford Vox, care nu l-a consultat niciodată pe Trump, susține că acesta are toate simptomele că „demența senilă se declanșează”.

La 71 de ani, Donald Trump este unul dintre cei mai vârstnici preşedinţi americani.

Citește și – Motivul pentru care Donald Trump poartă cravatele atât de lungi și de obicei roșii

Citește și – Cum au arătat Melania și Donald Trump în ziua nunții lor

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!