Dieta Insane Power, episodul 3

De Trombon.ro pe

This is fun. A fost o săptămână foarte grea şi cred că am reuşit să supravieţuiesc numai prin rugăciune. Spre dezamăgirea clerului, nu şi prin post…
… pe care îl consider o superstiţie periculoasă. Să vă explic.

A trebuit să fiu dus la spital, pentru că într-o dimineaţă, miercuri, când să mă ridic din pat am simţit o durere groaznică în stomac. Evident, primul lucru la care m-am gândit a fost că mi s-a micit foarte tare stomacul, acesta fiind unul din efectele dietei Insane Power.

Asistenţii au fost foarte nepoliticoşi, acuzându-mă că sunt prea gras în timp ce mă cărau pe scări. În Salvare am leşinat din cauza zgomotului puternic. La spital mi s-au spus tot felul de porcării, după ce mi-am revenit din leşin. Că cică mi-ar fi pompat stomacul, care era plin cu alimente nedigerate, că am avut o indigestie, că să nu mai mănânc atât de mult.

Cum să mai ai încredere în sistemul medical românesc ? Cum adică am mâncat mult, când eu sunt la dietă? Aţi mai auzit pe cineva care să mănânce mult atunci când e la dietă? Doctorii sunt nişte măcelari. Probabil am avut o cădere de glicemie. Imediat ce m-am externat mi-am luat o îngheţată. E cel mai bun medicament. Sunt convins că au făcut experimente pe mine în spital, profitând de faptul că eram inconştient. Sunt curios dacă mai am ambii rinichi.

Mi-au spus că ar trebui să fac mişcare mai multă. Şi să mor poluat? Să încerc să mănânc mai multe verdeţuri. Dar nu mănânc? Am avut morcovi gratinaţi cu unt. Nu ştiu ce alt efort să fac. Sunt totuşi om.

Restul săptămânii mi-am vazut de treabă, până ieri, când am fost nevoit să sun din nou la Salvare. Iniţial nu au vrut să vină, plângându-se că data trecută au fost nevoiţi să mă care pe scari cu targa. După ce am promis că voi coborî singur în faţa blocului, au acceptat să vină.

Citeşte continuarea pe Trombon.ro

Dieta Insane Power, episodul 3

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro