Destinaţii: Locuri ciudate din România care merită vizitate

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Luni, 18 aprilie 2016, 14:29

Fie că sunteţi mai aventuroşi din fire sau că v-aţi plictisit de mers în weekend pe Valea Prahovei, România oferă câteva destinaţii inedite. Sunt locuri mai puţin cunoscute publicului larg, ştiute doar de fanii unor astfel de fenomene stranii. Ată câteva locuri ciudate din România care merită vizitate.

Cerul de la Bozioru, Buzău

Cerul din localitatea Bozioru, din judeţul Buzău a pus de mutle ori pe gânduri luema ştiinţifică. Dacă în alte părţi ale lumii, un cer senin are o claritate de 6.000 de grade Kelvin, în comuna Bozioru, cerul are sclipiri de 23.000 grade Kelvin, ceea ce îţi dă senzaţia că priveşti printr-un telescop.
Mulţi vizitatori au povestit experienţe asemănătoare hipnozei, iar zona este plină de legende supranaturale, cu răpiri de extratereştri, sau sincope temporale şi defectarea aparaturii electronice. Aici mai există şi diverse anomalii magnetice, oamenii se trezesc că au puteri telepatice sau experienţe extrasenzoriale.

Castelul Julia Haşdeu, Câmpina

Cel de-al doilea templu închinat de B.P. Haşdeu fiicei sale, moartă în 1888 la doar 18 ani de tuberculoză, Castelul de la Câmpina este una dintre cele mai ciudate construcţii din România.

Construit după indicaţiile primite de Haşdeu chiar de la spiritul fiicei sale, castelul are trei turnuri de piatră crenelate, cu o coloană centrală în mijloc, unde sunt observate adesea fenomene stranii legate de aparatura electronică.
Localnicii spun multe poveşti despre sunetul pianului Iuliei, care se aude atât noaptea, cât şi în unele zile, sau fantoma copilului-geniu, care se plimbă uneori pe terasa castelului.
Destinaţii: Locuri ciudate din România care merită vizitate

Balta Vrăjitoarelor, Boldeşti, Ilfov
Pădurea Boldu-Creţeasca este situată la doar 30 de kilometri de mult mai cunoscuta pădure şi mănăstire Cernica. Aici, aproape de Bucureşti se află o baltă despre care se spune că este blestemată.
Având un diametru de doar 5 metri, ochiul de apă nu atrage atenţia în mod deosebit. Animalele nu beau apă nici moarte din respectiva baltă, care este renumită şi pentru întrunirile anuale ale vrăjitoarelor. Localnicii spun că aici se întâmplă tot felul de fenomene misterioase şi că autorităţile au eşuat de multe ori să astupe balta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!