Destinaţii exotice: Top 4 plaje ascunse care îţi taie răsuflarea

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Luni, 07 martie 2022, 12:32

Vacanţa de vară se apropie şi toată lumea caută destinaţii superbe, exotice şi mai ales ieftine. Dacă vrei să fugi de aglomeraţie şi să te pierzi în nisipul fin şi ape azurii, iată 4 plaje ascunse care îţi taie răsuflarea.

Playa del Amor – Insulele Marieta, Mexic

Insulele Marieta nu sunt primele pe lista turiştilor care vin în Mexic, dar merită din plin dacă vă doriţi o vacanţă departe de plaje aglomerate şi preţuri uriaşe la mâncare şi băuturi.
Plaja ascunsă de aici este absolut superbă şi îţi taie răsuflarea cu aspectul sălbatic şi maiestuos.
Locul acesta magic este greu de atins, deoarece insulele Marieta nu sunt locuite şi accesul se face doar prin intermediul barcagiilor plătiţi să vă ducă acolo.
Peşteră cu tavanul prăbuşit, de origine vulcanică, plaja ascunsă este legată de Oceanul Pacific printr-un canal de acces, pe unde se face şi intrarea în interior. Nu aveţi nevoie de echipament de scufundări, deoarece există o nişă de 2 metri între stâncă şi suprafaţa apei.

Plaja Navagio – Insula Zakynthos, Grecia

Destinaţii exotice: Top 4 plaje ascunse care îţi taie răsuflarea
Plaja naufragiaţilor, cum este numită, este una dintre cele mai apreciate şi exclusiviste dintre plajele greceşti. Situata pe insula Zakynthos, Navagio este considerată un paradis terestru. Versanţii uriaşi de piatră care o înconjoară şi apa cristalină de un turcoaz incredibil creeaza o imagine încântătoare.

Citeşte şi Destinaţii: Top 6 plaje din Europa cu apă ireal de albastră
Citeşte mai departe, despre alte două plaje ascunse şi magice, pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!