Cum să scapi de el la sigur

De Trombon.ro pe

Fiecare femeie a avut, de-a lungul complicatei sale vieţi amoroase, această problemă. Cum să scape de EL. De … nesimţit, porc, indiferent, prost, curvar…

… poponar, fustangiu, libidinos, impotent sau chelios împuţit. După caz.

Foarte multe dintre voi aveţi această problemă chiar acum. Şi m-am gândit să vă ajut. Mai jos vă ofer câteva sfaturi verificate despre cum să scăpaţi de el la sigur.

Metoda 1. Adevărul rising

Fii incredibil de sinceră, cu cât mai multe ocazii. De exemplu, de faţă cu prietenii lui. Spune în gura mare cât mai multe detalii despre viaţa voastră personală. La nevoie, inventează. Nu lăsa adevărul să stea în calea unei despărţiri bune.
Nu uita de momentele în care l-ai umilit, sau l-ai pus la punct, tăindu-i elanurile imbecile cu bunul tău simţ solid. Gen, când s-a rătăcit în excursie, refuzând să se uite pe hartă, sau să întrebe pe cineva, iar tu i-ai spus pe unde să o ia. Insistă pe lucruri de acest gen şi vei vedea că despărţirea se va rezolva de la sine, practic.

Metoda 2. Vânzarea pe un dolar

Dacă nu merge şi nu merge, ieşi pe piaţă. Foloseşte-ţi activele pe care el nu le mai bagă în seamă, prăpăditul ! Se vor găsi destui investitori care vor muşca hulpav câte o feliuţă din antreprenoriatul tău.
Documentează cât mai bine sesiunile de negocieri fierbinţi şi postează-le pe Facebook. Go public, cum ar veni. În plus, listează-te pe bursa carnală, schimbându-ţi statusul în Single. Cel mai probabil vei suferi o hostile take over şi ştii cum îţi sare balanţa după o experienţă ca asta.

Metoda 3. Pasiune şi scandal

Apucă-te de croşetat. Cumpără câteva gheme, andrele, goblen, ce găseşti. Cât mai variate. Ia şi vreo două reviste de specialitate şi apucă-te de treabă. În ochii lui, vei părea o nebună totală, îi vei aduce aminte de bunică-sa. În consecinţă, viaţa voastră sexuală va stagna. Vei începe să fii din ce în ce mai stresată. Şi acum ajungem unde vroiam să ajungem. Încep scandalurile. Va pleca singur, în maxim 2 săptămâni.

Metoda 4. Atenţie, se închid uşile

Trimite-l la pescuit, strânge-i lucrurile, scoate-le din casă şi schimbă yala. Dacă vine şi începe cu exhibiţionismul lui ieftin, sună la Poliţie şi spune-le că cineva vrea să-ţi ocupe abuziv locuinţa, că face parte din mafia imobiliară şi că tu eşti o biata femeie singură şi vulnerabilă. Nu uita să menţionezi că îţi plac foarte foarte mult bărbaţii în uniformă şi invită-i pe ofiţeri la cafea după ce-l arunca pe bezmetic în stradă.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro