Concertele lunii noiembrie

De Nicoleta Galeteanu pe

Graba cu care Sărbătorile trezesc amintirea colindelor cântate sub geam „mai are de aşteptat”, pentru că noiembrie ne seduce cu ritmuri la fel de calde si concerte incendiare…
…susţinute de legende vii ale muzicii, precum Chris Norman, Diana Krall, Pink Martini sau Jan Garbareck Group.

Astfel, bucureştenii îşi pot revedea idolii şi trupele de suflet în concerte care promit să anime sălile din Capitală, începând de la jazz, muzică instrumentală şi până la ritmuri vibrante de rock.

Chris Norman, fostul solist al trupei Smokie, revine în România pentru a susţine un concert alături de bandul său, duminică, la Sala Palatului din Bucureşti.

Evenimentul face parte din turneul de promovare a celui mai recent material discografic al artistului, lansat în februarie 2009, intitulat „Chris Norman, The Hits! From His Smokie And Solo Years”.

După lansarea recentă a noului album din această toamnă, „Splendor in the Grass”, trupa Pink Martini se întoarce pentru fanii din Bucureşti după doi ani.

Este al patrulea material discografic şi va fi lansat de conducătorul şi pianistul trupei, Thomas Lauderdale. Albumul cuprinde istoria trupei de până acum, iar diferitele limbi in care sunt cântate melodiile (englezâ, napolitană, italiană, franceză şi spaniolă) redă acestuia o paletă coloră variată. Concertul este programat pe 22 noiembrie, la Sala Mare de la Teatrul Naţional.

În completarea turneelor susţinute de artiştii străini, luna noiembrie oferă şi un concert-spectacol susţinut de Mihai Mărgineanu, în care momentele inedite se vor impleti cu muzica in stilul inconfundabil al artistului.

De curând, cântăretul a lansat un nou album intitulat „Pe sub norii de hârtie”, ale cărui piese vor fi interpretate în cadrul concertului de pe 19 noiembrie, de la Sala Palatului.

Consultă mai jos calendarul concertelor lunii noiembrie.  

Marţi, 17 noiembrie 
Alexandru Tomescu si Horia Mihail – Sala Auditorium a Muzeului Naţional de Artă al României
Joi, 19 noiembrie 
Mihai Mărgineanu – Sala Palatului
Paul Di’Anno, Thunderbolt – Silver Church
The Human Elephant, Mes Quins – The Ark
Vineri, 20 noiembrie
The MOOoD, Enemaniacs – Lăptăria lui Enache
Kissogram – The Ark
Sâmbătă, 21 noiembrie 
Cristi Gram – Sala Radio
Omul cu Şobolani – Fabrica
Duminică, 22 noiembrie
Diana Krall – Sala Palatului
Pink Martini – Teatrul Naţional de Operetă
DJ Undoo, Shy Beatz, Dj Dox, DJ Wiz, DJ Limun, DJ Sauce, dj faibo, dj scrabeat – Silver Church
Miercuri, 25 noiembrie
Jan Garbareck Group – Sala Palatului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro