Concertele lunii decembrie în România

De Nicoleta Galeteanu pe

Ricardo Villalobos

După ce a cucerit întreaga lume cu muzica sa electronică cu influenţele clasice, dj-ul chilian Ricardo Villalobos revine la Bucureşti într-un show underground de excepţie.

Unde: Kristal Glam Club, Bucureşti
Când: 18 decembrie
Bilet: în curând

Concert de Crăciun Iris

Legenda rockului românesc propune, aşa cum ne-a obişnuit în fiecare an de Crăciun, cele mai frumoase melodii dedicate sărbătorilor de iarnă. Din concertul Iris nu vor lipsi piese de pe noul material discografic, „12 porţi”.

Unde: Teatrul Naţional, Bucureşti
Când: 20 decembrie, ora 19:30
Bilet: 50, 100 şi 150 lei

Concert Symphoenix

Iată un recital de excepţie în care formaţia Phoenix cântă alături de orchestra simfonică, compusă din 68 de membri şi un cor de 32 de cântăreţi, şi două din cele mai bune voci ale operei române, Vlad Miriţă şi soprana Tina Munteanu.

Unde: Opera Naţională Bucureşti
Când: luni, 20 decembrie, ora 19:00
Bilet: 130, 160, 190 lei

A Little Nightmare Music

Este unul dintre cele mai inedite spectacole de muzică clasică la care râzi în hohote, cu cei mai neobişnuiţi artişti pe care i-ai văzut. Pianistul vorbeşte la telefon, violonistul adoarme şi îşi pierde arcuşul într-un aspirator, citeşte, mănâncă şi cânta le pian cu susul în jos. Totuşi, spectacolul rămâne sublim cu Aleksey şi Hyung-ki.

Unde: Ateneul Român, Bucureşti
Când: 21 decembrie, ora 19:00
Bilet: 100, 150 şi 200 de lei

Crăciun Vienez 2010

Devenit deja tradiţie (a şaptea ediţie), spectacolul „Crăciun Vienez” va completa atmosfera de Crăciun cu cel mai frumos repertoriu al Balului Operei din Viena, cuprinzând opere celebre semnate de Strauss, Franz Lehar, Emmerich Kalman, Joseph Lanner si alţi compozitori vienezi de marcă.

Unde: Sala Palatului
Când: 21 decembrie ora 19.00
Bilet: 130 şi 220 lei – doar 7 bilete disponibile

Tudor Gheorghe – „Degeaba”

Maestrul cuvintelor cântate va încheia seria concertelor din acest an cu o reprezentaţie inedită a spectacolului „Degeaba”, o experienţă rock-simfonică a poeziei româneşti. Alături de artist vor evolua peste 70 de instrumentişti, un grup coral şi o trupă rock.

Unde: Sala Palatului, Bucureşti
Când: 23 decembrie, ora 19:00
Bilet: VIP: 60, 70, 80, 100 şi 130 lei

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3