Concertele toamnei în România

De Nicoleta Galeteanu pe

Toamna se numără concertele, iar „recolta” nu este deloc săracă în acest an. După festivaluri de anvergură ce au menţinut la cote înalte atmosfera verii, toamna se anunţă…
… la fel de incendiară pe estradele bucureştene, dar nu numai.

Festivalul Peninsula din Târgu Mureş (26 – 29 august) încheie sezonul turismului muzical de vară, dar concertele extraordinare anunţă vânzări de bilete şi în „extrasezon”. 

Cesaria Evora, a cincea întâlnire cu fanii români

Cel mai nou concert anunţat pentru această toamnă este dedicat iubitorilor muzicii portugheze, pentru că Cesaria Evora se întoarce într-un nou turneu, după problemele de sănătate recente.

Celebra cântăreaţă din Insulele Capului Verde revine pentru a cincea oară în România, în două concerte de excepţie, în Braşov – la Sala Sporturilor – şi Bucureşti  – Sala Palatului -, programate pe 15 şi respectiv 18 octombrie.

Biletele se găsesc pe site-urile eventim.ro, myticket.ro, la Sala Palatului din Bucureşti, la Sala Sporturilor din Braşov şi la celelate magazine ţi librării partenere, la preţuri cuprinse între 210 şi 70 de lei. Tichetele cumpărate şi nereturnate pentru concertul din luna mai rămân valabile, urmând să fie schimbate la casele de bilete.

Guns N’Roses, primul show în România

Dupa ani întregi în care ai ascultat muzica lor la radio, Guns N’Roses vin pentru prima dată în România. Ziua de 21 septembrie anunţă, fără niciun fel de îndoială, un concert memorabil pe scena Romexpo, aşa cum şi-au obişnuit fanii din toată lumea. Biletele se găsesc în reţeaua Eventim, cu preţuri între 191,7 lei şi 298,2 lei.

The Mission vine şi la Bucureşti

După ce a petrecut pe plaja din Vama Veche, The Mission îşi mută cortul şi pe asfaltul din Capitală, pentru că anul acesta o va ţine numai într-o petrecere, cu ocazia celor 10 ani de distracţie.

„Viva Music Night” este stabilită pe 25 septembrie, iar încălzirea cortului va fi asigurată de Steve Lawler, Audiofly, Livio şi Roby precum şi Nima Gorji.

The Mission se desfăşoară la Arenele Romane, iar biletele costă 35, 50 şi 70 de lei.

Află şi celelalte concerte pe care nu trebuie să le ratezi în această toamnă!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2