Concertele toamnei în România

De Nicoleta Galeteanu pe

Scooter, concert reprogramat

Numele emblematic al rock-ului german, trupa Scooter se pregăteşte, iar, să îşi delecteze fanii români cu cele mai soore hituri ale sale.

Concertul, programat iniţial pentru 5 iunie la Arenele Romane, a fost amânat pentru 26 septembrie, biletele cumpărate rămânând valabile pentru show-ul ce va urma. Preţul rămâne nemodificat, de 100 de lei.

Jennifer Rush

Vocea inconfundabilă a celebrei melodii „The Power Of Love” se va auzi din nou în România, pe 17 octombrie, când Jennifer Rush promite un concert special fanilor de aici. Show-ul va avea loc la Sala Palatului şi încă se găsesc bilete.

Back to the 80s

„Back to the 80s” îţi oferă prilejul să asculţi cele mai mari hituri din anii ’80, fredonate live de trupe care au făcut istorie acum 30 de ani. După concertele celor de la Bad Boys Blue şi Alphaville, din cadrul primei ediţii, fenomenul „Back to the 80s” îi aduce în România pe Goombay Dance Band, Saragosa Band şi Weather Girls.

Concertele au loc pe 31 octombrie, la Sala Palatului. Tichetele au preţuri între 40 şi 150 de lei.

Youssou N’Dour

Tot în această toamnă vei audia una dintre cele mai exotice prezenţe de pe scena muzicală internaţională. Youssou N’Dour este unul dintre cei mai renumiţi artişti africani şi este la prima sa vizită în România.

Concertul, programat iniţial pe 30 iulie, a fost anulat, urmând ca artisul să îl onoreze în noiembrie la Arenele Romane. Data va fi anunţată în curând.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2