Concertul TAXI de la Arene, amuzant, inteligent şi plin de surprize

De Diana Zagrean, pe

Aproximativ 2000 de persoane au participat joi, pe 6 iunie, la concertul extraordinar Taxi de la Arenele Romane. Dan Teodorescu şi trupa lui au făcut deliciul publicului cu momente amuzante, melodii mai vechi şi mai noi şi cu o membră nouă.
Vremea a tinut cu trupa, astfel incat niciun strop de ploaie sau vreun nor nu s-au ivit. Organizatorii isi luasera masuri de precautie, montand o copertina care sa apere publicul, in caz de vreme rea.
A fost o vreme buna, calduroasa, dupa sufletul lui Dan Teodorescu, stiut ca mare amator de caldura… (ne-a spus asta la bis, când a cântat pe „You can leave your hat on” despre cum vrea să-şi pătreze şosetele în pat, pentru că e friguros)
Seara a fost deschisa de domnul Gigel Lazar, presedintele asociatiei CIADO, spectacolul desfasurandu-se sub sigla „Arta contra drog”.
Au continuat-o elevii Danei Dorian: Dragos Chircu, Anthony Icuagu, Cristina Caramarcu, Marcel Lovin, Daria Corbu, Ciprian Teodorescu, Bianca Cristea, Vlad Stoia si Beatrice Vladan. Alaturi de ei a evoluat Compania 7, sustinand instrumental povestea pe care solistii de la „Dorian’s Art” au imaginat-o. Personajele povestii s-au reunit in scena la ultima piesa a recitalului, pentru un final la cote inalte, in care fostii concurenti de la Vocea Romaniei au demonstrat inca o data ca nu sunt doar niste voci foarte bune, ci niste oameni de show completi, dansul si spectacolul fiindu-le foarte la indemana.
In aplauzele publicului a intrat in scena trupa Taxi, al carei show s-ar defini cel mai bine ca fiind aproape de public.
Inca de la inceput Dan Teodorescu a cerut permisiunea publicului de a renunta la conventii, la pronumele de politete, fiind vorba despre „el, ea, tu, eu…”. Adresarea directa a fost definitia intregii seri, publicul fiind parte integranta in spectacol.
Concertul TAXI de la Arene, amuzant, inteligent şi plin de surprize
Spectatorii au savurat repertoriul compus din piese vechi, clasice, noi si foarte noi, dar si interventiile solistului sau dialogurile dintre membrii trupei, incarcate de umorul specific Taxi.
Am avut cu toţii bucuria să o primim în noua formulă pe Daria Corbu, cea mai nouă achiziţie din trupa Taxi. Simpatic, ca de obicei, Dan Teodorescu a spus că astfel de oameni noi şi tineri fac să scadă media de vârstă a formaţiei. Noi ne-am bucurat şi de faptul că Daria adaugă valoare şi o voce foarte bună trupei, nu doar tinereţe şi spirit fresh.
Spre final, Dan Teodorescu şi cele două fete din backing vocals au interpretat o piesă atât de nouă că au repetat-o doar de două ori înainte să ne-o prezinte. Nouă ne-a plăcut şi publicul a aplaudat frenetic, deci Taxi încă au multe de oferit publicului din România.
Mai mult decat o trupa care canta bine, Taxi este o trupa care face spectacol, o trupa aproape de public. S-a demonstrat si cu acest concert la care publicul a fost foarte aproape de trupa, atat emotional, cat si fizic. Intr-o miscare spontana, la primul bis, publicul s-a ridicat in picioare si a venit langa scena. A fost un concert cu zambete, caldura, bucurie, la care cei prezenti s-au simtit intre prieteni.
In martie 2014 Taxi va aniversa 15 ani de scena, printr-un spectacol de anvergura, in stilul caracteristic.
Foto credit: Ciprian Vlăduț
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro