Cinci destinaţii pentru Crăciun

De Roxana Andrei, pe Ultimul update Miercuri, 09 martie 2022, 11:25

Deşi Crăciunul pare departe, ar fi bine să cauţi de pe acum oferte pentru vacanţă. Pentru a-ţi uşura munca am selectat câteva destinaţii pentru ca sărbătorile tale să fie unice.
Chiar dacă nu miroase a cozonaci, vin fiert sau scorţişoară şi chiar dacă nu se aud zurgălăi venind prin troiene de zăpezi, asta nu înseamnă că iarna nu vine.

Anotimpul rece vine în grabă şi cu odată cu el vine şi mult aşteptatul Crăciun.

Şi chiar dacă este an de criză nu ar strica să arunci un ochi peste câteva destinaţii de vacanţă, cine ştie, poate-şi surâde norocul şi găseşti oferta în care să te încadrezi.

Printre luminile Parisului

Cinci destinaţii pentru CrăciunO experienţă fantastică poate fi un Crăciun în Paris. Dacă îţi surâde ideea poţi să începi să strângi bani pentru marele oraş cosmopolit.

Plecarea are loc pe 23 decembrie dimineaţa şi excursia durează 6 zile, timp în care te poţi plimba pe Champs Elysees împodobit cu lumini sau pe boemele străduţe ale Cartierului Latin, poţi participa la slujba ortodoxă a bisericii române aflată aproape de Notre-Dame şi apoi fuga-fuga la shopping în „Le halles”.

Preţul este de 525 de euro plus 290 de lei / cameră dublă.
Compania de zbor este Air France şi cazarea este la hotelul de trei stele „Raspail Montarnasse”.
În preţ sunt incluse: micul dejun, turul panoramic al oraşului şi însoţitorul român de grup.
Nu sunt incluse taxele de aeroport de 125 euro şi asigurările.

Pelerinaj de Crăciun în Israel

Cinci destinaţii pentru CrăciunCred că semnificaţia Crăciunului poate fi cel mai bine simţită în „Ţara Sfântă” alături de „poporul ales”.

O astfel de experienţă va rămâne în amintirea ta toată viaţa şi probabil că vei trăi o conexiune spirituală cu istoria religiei şi mai cu seamă cu Iisus Hristos.

Perioada în care are loc excursia este 21 – 28 decembrie şi transportul se face cu avionul companiei „El Al”.

În cele opt zile vei avea oportunitatea să vizitezi locurile pe care le-ai văzut în filme sau despre care ai citit.

Biserica aşezată pe locul casei lui Simion Cananitul, unde s-a petrecut prima minune a Domnului, transformarea apei în vin, Nazaretul, casa Sfântului Petru, Muntele Fericirilor, Grădina Getsimani, Muntele Golgota şi Ierusalimul sunt doar câteva puncte pe care le vei vizita.

Cazarea la hoteluri de patru stele, şapte dejunuri şi cine, cina festivă de Crăciun, transport autocar pentru executarea programului, ghidul local şi asistenţa sunt incluse în preţul de 745 Euro plus 170 lei/persoană (în cameră dublă).
Nu sunt incluse taxele de aeroport de 145 euro/persoană, bacşişurile obligatorii în Israel şi asigurările.

Pentru mai multe informaţii despre aceste două oferte luaţi legătura cu agenţia de turism Paralela 45.

Un cappuccino vienez cu aromă de scorţişoară

Cinci destinaţii pentru Crăciun
O altă destinaţie atractivă este Viena, capitala Austriei, una dintre cele mai frumoase capitale din Europa.

Pe lângă mulţimea de obiective turistice e musai să fii la curent cu tradiţiile vieneze şi una este cea a cafenelelor care tronează vesele pe trotuarele Vienei.

Dacă ajungi în Viena trebuie să-ţi rezervi timp pentru cafenelele atât de vii şi de diverse, dar mai ales pentru prăjiturile tradiţionale care fac furori în lume.

În această excursie se pleacă cu un autocar de trei stele în data de 22 decembrie. Se trece prin Budapesta unde veţi primi un tur bonus, iar în data de 24 veţi admira măiestria arhitecturală a Ringului Vienez.  Până la finalul excursiei, 27 decembrie veţi avea posibilitatea să vizitaţi Viena, să mergeţi la shopping sau să patinaţi.

Preţul este de 299 euro plus 299 lei (cameră dublă) şi include: transport, cazare două nopţi Budapesta şi trei în Viena, cinci dejunuri şi două cine, însoţitor de grup.
Veţi primi bonus bilete le „Concertul de Crăciun” care are loc la „Palatul Imperial”.
Preţul nu include: asigurarea medicală, taxele de intrare la obiectivele turistice şi programele opţionale.

Pentru mai multe detalii contactaţi agenţia Christian Tour.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!