Cinci destinaţii pentru Crăciun

De Roxana Andrei pe

Praga – Oraşul de Aur

Praga este o minunăţie arhitecturală, o combinaţie reuşită de contemporan şi vechi, o metropolă care vibrează a viaţă, dar şi un loc unde sălăşluieşte liniştea, dacă aveţi norocul şi răbdarea să descoperiţi grădinile ascunse.

„Oraşul vechi” cu ceasul astronomic şi Podul Charles şi „Oraşul nou” unde este clădirea dansantă (care apare în top zece clădiri de văzut) sunt la fel de atractive pentru turişti.

Cinci destinaţii pentru CrăciunÎn perioada 23 – 27 decembrie cu 345 Euro (cameră dublă) vă puteţi bucura de frumuseţea oraşului de aur.

Transportul este cu avionul companiei CSA şi cazarea este la Hotel Central de 3 stele. În preţ aveţi inclusă cina festivă de Crăciun, turul panoramic al oraşului, însoţitor român de grup.
Nu aveţi incluse taxele de aeroport, asigurările, intrările la obiectivele turistice şi tipsurile.

America – Crăciunul tuturor posibilităţilor

Cinci destinaţii pentru CrăciunUn Crăciun în New York poate fi experienţa vieţii pentru că nu numai că este cel mai mare oraş al Statelor Unite, dar este şi cea mai mare zonă urbană din lume.

Am putea spune că New York-ul este „centrul lumii”, locul unde timpul nu se opreşte niciodată, lucrurile se mişcă cu viteza lumii, iar pulsul este  mereu ridicat.

Cu siguranţă te gândeşti la Manhattan-ul fetelor din „Sex and the City”, dar şi la rău famatul Bronx, la marele brad care se împodobeşte în fiecare an în Centrul Rockeffeler, dar şi la Statuia Libertăţii care tronează mândră deasupra tuturor.

În perioada 23 – 30 decembrie, la preţul de 1085 de euro, în cameră dublă în Hotel Pennsylvania poţi să trăieşti Crăciunul de vis. Servicii incluse în preţ: avion al companiei Air France cu escală la Paris, transferuri aeroport hotel şi invers, tur oraş cu ghid local şi însoţitor român.

Servicii neincluse: taxe de aeroport şi securitate 290 euro (se pot modifica), taxa de viză şi programarea pentru interviu 125 euro, mese, intrari obiective turistice, asigurare medicala, tips-uri.

Mai multe detalii vă oferă agenţia de turism Butterfly Tourism.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2